НБА

1. Kakav je Wall jebač

2. LeBrone, jebem ti mater...

3. Koliko god ne gotivio Majami, moram da priznam da su odigrali vrhunski, kako ofanzivno tako i defanzivno. Svaka im čast.

4. Ај још 4 утакмице додиграју....

5. posteno :)....mislim da ce osvojiti, imaju i vremena da se odmore, majami ce da se kolje sa indianom malo duze...

6. Код Хита ће, у најгорем случају, Пет узети ствари у своје руке.... Сумњам да Сполстра може сам против Попа у финалу.... Ако прођу Пејсерсе то јест.... Коначно је и Спорт клуб почео да преноси утакмице па се не мора блејати уз комп свако вече....

7. не знам да ли сам и овде рекао на почетку да су едини који могу да узму титулу Мајамију маторци из Тексаса ко ономад Курац Новицки. Ал не знам...гледајући Мајами у плејофу, не верујем да ће дивљи Џејмс, мама ми све купио хамера, да дозволи да изгуби још који прстен. Треба накупити још 6 комада, није ни он више млад. А треба вала и од Џордана бољи бити.

8. aj James i nekako, sto se prstena tice moze da sljaka,al fora je sto je Vejd poceo da trokira...

9. А треба вала и од Џордана бољи бити.

Biće.

Matorci se poigrali sa Memfisom kao što sam i rekao da će biti a sad da rastrgnu govna iz Majamija u finalu.

10. јесте...али ту су други играчи који могу да допринесу...реално јака су екипа. Поред свих звезда које имају Мајами је јак као екипа. Игра добру тимску одбрану и застрашујућ напад. Јак колектив, са јаким појединцима. Уиграни, искусни. Династија је то...

11. gledao sam par zadnjih tekmi SA, kad je tesko tu je Manu, kakav lik!
    ali moja naklonost ide ka Floridi, ipak se Lebron javio mom klincu iz kola prosle godine, pa ono, kao znamo se preko coveka :)
    dakli, Majami do pobede, a i zasluzio je Kralj jos koji prsten...

12. Ukoliko prodju San Antonio ce ih dobiti u reketu, sta su uradili nesretnom MEM u ovoj zadnjoj tekmi protiv mozda i najboljeg dua ispod kosa u NBA msm da je bilo (56-32)...Majami ce za toliko biti bolji na spoljnoj poziciji za LeBrona,Lenard ce biti na njemu (mozda je bilo dobro da je Dzekson ostao samo zbog njega), imaju igrace da rotiraju na svim pozicijama, e sad u prednosti su za Popovica to je x faktor jbg...

13. NIJE JOŠ NIŠTA GOTOVO!!! INDIJANA ĆE TEK DA IZJEBE MAJAMIJA!!!!
    JEBU ŽUTI, ZAVALE IM KRUTI!! KAD IZJEBU MAJMUNE SA FLORIDE, ODNDA U TEKSAS PO PENZIONERSKE SMRADOVE DA IM RAZVALE ČMAROVE!!!

14. 2-2 žao mi što nisam gledao bio umoran i zaspao

15. Ma sjajno. Gledao sam prvo poluvrijeme, poslije otišao spavati. Ali i bolje je, jer je poslije bilo gusto u 3. i 4. četvrtini. Indijana imala 19 skokova više. Boš i Brdmen imali po 3 greške prije poluvremena, kao i Džordž koji je u prvom poluvremenu imao 3p i 3 izgubljene lopte. Ali ostatak ekipe Indijane je odradio super posao i bez puno koševa Džordža(12), najmanje od prve petorke.
    Sad se goni u Majami. Biće svašta. Hibert radilica jebe li jebe.

16. Чим је Леброн попио шесту личну Мајами је пао.... Тако добра и квалитетна екипа не сме да си дозволи да толико зависи од једног играча....

17. Sve se svodi na LeBronovu igru, ma kolko pricali da Majami ima dubinu...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.