Prijava

Priče o ljepoti i slatkoći pojedinih ženskih članova Vukajlije su već postale legendarne i prenose se sa koljena na koljeno (sa original trajno banovanog na novi dupli nalog). Ova tema neka se smatra kao prijedlog, pa ako bude dovoljno interesa i zainterosovanih moglo bi se nešto izvesti. Ko ima šta pametno reći dobrodošao je. Izbori bi mogli biti održani tako što bi kandidati svoje predstavljanje radili preko postera, a glasovi na te postere bi se smatrali ocjenom, ovo je samo prijedlog. Ja znam samo jednu jedinu vukajlijašicu,a i nju preko Fb.

Koja pobedi dobiće pičke od mene... ako me razumeš :)

Ček, jel ti stvarno misliš da je ovo izvodljivo?

Nije baš sa posterima, ali ako bi na temu ubacivale sliku, pa ljudi davali glasove, onda jeste. Mada, sumnjam da će one hteti... Meni iskreno ne smeta nikakvo dešavanje/zabavljanje.

Приватне информације, сине. Не могу тек тако да се каче слике без нечије воље. Предлог се не усваја! :Д

Ovo za postere je bio prijedlog, ali po meni najmjerodavnije glasanje, glasanje po temi bi bio pravi haos :D. Recimo svaka stavi link do svoga postera na ovu temu. Ja danas idem na put, ali ću ulaziti sa vrijemena na vrijeme.

A jes' najbolje... a šta je onom dečurlijom koja ni ne zna da je takmičenje u toku? I baš neka želi da joj neki prijatelj kaže: "Ej eno poster sa tvojom slikom, neki glup tekst ispod"

Baš tako, da ne bi bile zabune, niko ne može mimo svoje volje učestvovati, može biti predložen, ali mora dati saglasnot na učestvovanje :)

Rispekt za avatar Mlatoni. Što se mene tiče nek kače svoje slike, ali neće ni jedna hteti da otkrije identitet. Ali, ako pobednici obećamo nagradu... :)

Teško. Mislim da imamo dovoljno prisebne vukajlijašice da ne pristanu na tako nešto :)

hahahaha...koliko će biti glup poster zavisi od autora, posteri će biti predstavljanje, fotka po njegovoj želji i poruka naravno uz to (naslov i podnaslov).vagina pošto putujem, ostavljam tebi temu amanet, da malo animiraš ljude na aktivnost. ponavljam, bez kačenja fotografija korisnica bez njihove dozvole.

ako krupovrbaski zmaj tako kaže, ima tako i da bude! aukurac

nema nikakvog identiteta, biraju se autorke, ne privatne osobe sa imenom i prezimenom iza imena autora.

hahahhah Vaginče!

glasanje počelo. zbog malverzacija nećemo otkrivati ima autorke do samog kraja. glasajte po linku :))