Premijer Liga 2012/2013

1. Dauning i Alen out, Staridz i Henderson in, pa se mozda i nesto promeni na bolje.

2. Izduvali ste, ne palite se.

3. Nadam se da će Liverpul nekako zaigrati bolje,nekako...Evo ga Staridž unutra, pa da vidimo .

4. GLEDAJ SAD IZJEDNAČENJE, SAMO GLEDAJ! Izaš'o Leiva, naši svi problemi su rešeni. :D I marmun se setijo dubaci Stariđa.

5. Sprdam se malo lolo, videćemo sad.

6. Ma sprdam se i ja, dobijate lagano. oloolol

7. Волтерс више голова за нас дао него Торес јебо га ћаћа блесави....
    ВИДА МУНО ГОЛЧИНУ!!!!

8. Е јебига, промаши Стариџ реми, али био је добар ипак. Чини ми се да би могли да буду добар тандем он и Суарез, који данас није био на свом нивоу. Одбрана Ливерпула није постојала ни код једног, ни код другог гола. Цео тим мора много боље.

9. Сад нешто гледам Лидсову стару екипу и где су ти играчи данас.

Дани Милс је завршио каријеру у 32. години, 2009. у Манчестер Ситију због повреде колена.
    Ли јебени Бојер игра још увек, слободан је агент, има 36 година.
    Хари Кјуел исто слободан агент, има 34 године, задњи клуб му био Мелбурн ономад.
    Роби Фаулер са 37 игра у Тајланду, и као тренер играч, тако нешто.
    Алан Смит игра за МК Донс, има 32 дине :(
    Марк Видука баталио 2009. у 34 дине.
    Џонатан Вудгејт, који је имао и уговор са Реалом, сада игра за Мидлзбро, 32 дине.

10. Deni Mils ludi haha :D Svi redom su propali... :)

11. Liverpul ima lošiji tim i Junajted je zasluženo dobio. Bilo je šansi sa obe strane. Svidjelo mi se kako Staridž i Suarez igraju zajedno. Mlada su ekipa, defanzivni vezni nisu u formi. Vratio se Borini, sad trener ima više opcija u napadu. Ali mene bekovi brinu, i rupe u odbrani. Kod prvog gola Junajteda lopta je prošla pored tri igrača prije nego što je došla do RVP-a. Kod drugog gola, na drugoj stativi su dva igrača Junajteda bila sama na skoku. Ni golman se nije baš pokazao. Mislim da ne bi mnogo škodilo Livepulu da ga i proda na kraju sezone.

12. Vidić dao gol iz ofsajda. :D

13. CapooN

Vidić dao gol iz ofsajda. :D

Jeste, ali je bio previse mali ofsajd da moze da ide sudiji na dusu.

14. MOŽE, jer sudija je Hauvard Veb.

15. Šta sereš ti sad, pola ljudi je mislilo da nije ni Vidić dao gol.

16. Ofsajd je ofsajd. Ali da dvojica prođu pored one rupe od Glena... Glen Džonson je igrač za formaciju 3-5-2, nešto kao Dušan Basta. On u formaciji sa 2 štopera stvara rupu u svojoj odbrani prečestim odlascima u napad. Kad je Keni igrao formaciju 5-3-2(3-5-2) onda je to bolje funkcionisalo. I interesuje me na koliko je povrijeđen Martin Keli? On nije bio loš, još zelen, al je bio bolji od svih tinejdžera. Sjećam se da je na svom debiju strpao Drogbu u džep, a to nije mala stvar.
    Malo me mnogo nervira filozofija kluba o forsiranju Britanaca. Prodati jednog Sahina i Akvilanija da bi igrao Džordan Henderson, meni to stvarno nema smisla.
    Moram ovo da ponovim, ali juče su i Lukas i Alen bili očajni. Dva solidna defanzivna vezna, al baš da im se pogodi "sivo" raspoloženje, e jebi ga...

17. ne jedi govna dube, glen jedan od boljih ove sezone

18. Глен је највећа рупа од бека коју сам видео у премијер лиги. Контам да би могао филип младеновић мирне душе да га замени са бољим учинком.

19. Pa dobro, jeste ofsajd ali nije sudija kriv.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.