Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Baš to, tim koji je uvek tu negde.
Ali baš ta 08/09 je bila Liverpulova sezona. Sećam se da su na polusezoni bili prvi i da su igrali najubedljivije, svi smo bili ubeđeni da se titula konačno vraća na Enfild. Ali šta je tu je, sledeće sezone idemo u LŠ. Ali prvo da se konačno obave pravi transferi.
Ter Štegen - Kajl Voker, Hevedes, Ager, Džonson - Leiva, Džerard - Suarez, Kutinjo, Staridž - Kavani
Reina, Enrike, Koates, Alen, Henderson, Šelvi, Destro
Sumnjam ja da oni imaju para za Kavanija, a i da bi Voker prešao, pogotovo ako Totnam bude 4.
hahah benasijo jebo si mu kevu sa tim timom.
Haha ma dje, nisam ja žut pobogu. :) Niti sam zalazio u te krajeve u skorije vreme.
EDIT:
Voleo bih da se vrati Liverpul medju glavne favorite, oni su mi kul kao protivnici, ne ovaj Šiti, jebem im mater editorsku sa parama, evo im kurčina sada, pa nek je sisaju kao šejk oni šejkovi flafičasti.
I dan danas sam ubedjen da su prošle sezone došli na polu-vremenu i ponudili onim dilejama iz QPR-a novaca u tolikoj količini da ovi nisu znali da broje do toliko. Ali sad je naplata,
Uzeo si trofej Rajaneeeee! 13 titula Premijer lige, ej. Nikad mu niko neće primirisati na tronu.
Ma Kavani ne bi ni došao u svakom slučaju, kao ni Voker. E sad, za Hevedesa i Ter Štegena bi mogli i da se nadamo, a pošto je tu Bornin, onda Destro verovatno otpada.
Bornin kao Borini? :D On bre čovek ne zna gde bije od povreda, ima da ga umotaju u sto evra i poklone Pjaćenci.
I dan danas sam ubedjen da su prošle sezone došli na polu-vremenu i ponudili onim dilejama iz QPR-a novaca u tolikoj količini da ovi nisu znali da broje do toliko. Ali sad je naplata,
Ništa više za dodati, Najbolje bi bilo kad bi se sa Liverpulom klali za titulu, ali šta da se radi.
JEBAO SI ŠEJKE VIDAROOOOOOO,VIDAROOOOOOO,VIDAROOOOO O O O O
To je bio lepsus. Borini je šaban koji je gore pojačanje i od Dauninga. Šalim se, Dauning je ipak najgori.
Liverpul je uvek imao te šaban-igrače poput Šmicera, Đimija Traorea, Kjuela i jebenog Stefana Henšoca. Samo što su za razliku od ovih danas, oni bar nisu koštali, a još su znali i da odigraju kvalitetno. Ovo su duduci sa platama od preko 50 soma nedeljno, bokte čoveče!
Od engleskih igraša, u dresu Liverpula bih jednog dana voleo da vidim Lalanu, Džeja Rodrigesa, Vilfreda Zahu i Fabijana Delfa.
Сад треба да направе дочек Видићу испред скупштине града, кад могу Ђоваку, могу и њему.
AHahahahaa.. Moooožda, ako se Arsenal napokon raspadne, Čelzi ne kupi napadača, šeici napuste Siti i Bejl ode iz Totenhema.. Tad će da bude borba izmedju Evertona i Lpola..
Liverpul je najodvratniji tim posle Barselone, jedino što im valja jesu navijači.. Ostalo sve, od trenera do igrača koji kao da su ispali iz Mućki, taktike koja se igra u trećim engleskim ligama, nenormalno glupom kupovinom igrača koji ne vrede ni 10% one cijene koju su platili i tim forama tipa "pobedjujemo sve jače, al nas jebe Stouk, Vigan i Norič", a u princiupu jebe ih ko stigne i kome kako zatreba, pa do broja stativa u jednoj sezoni, pa onda forsiranjem Engleza i pozivanjem na istoriju i još dosta stvari su uspeli da mi se ogade.
liverpul je govno od kluba.
Pušite mi kurac, videćete kad nam dođe Benedikt Hevedes sledeće sezone!
Da l' će neko da uzme Mićua, dečko je oplodio ove sezone. On i Sigurđson nisu koštali zajedno ni deset miliona, pa vi vidite kako je Svonsi do jaja prošao. Uzeli kup, lagano gornja polovina tabele, divota.
diame je dobro odigrao ovu sezonu.nadam se da ce ostati u vesthemu.hteli su ga i na polusezoni.
On je sam rekao da hoće da ostane u januaru, prva mu je sezona tu, ostaće verovatno još jednu.
bilo bi dobro da ostane,samo se nece on mnogo pitati ako ovi dobiju dobru ponudu,a sve prilike su da mogu da trostruko zarade na njemu.
ustvari,mogu samo da zarade na njemu.dzaba su ga doveli.
nesto sa se istripovao da je kosta 4 milje.
pomesao ga sa maigom.za cenu.
Pa dobro, ako stvarno uzmu dobru paru nek ide, imaju oni solidnih igrača u vezi, a i mogu da preusmere te pare i uzmu npr. Robson Kanua iz Redinga, ili Bosežura iz Vigana, ovi ionako odoše u Čempionšip. Verovatno bi ostali u plusu.
imaju i nemaju.sve je to promenjive forme.ocekivalo se dosta od diare,al su ga brze bolje vratili u francusku.neka pokupe ono sto valja iz qpr-a.
Najveća će otimačina biti (iz KPR) oko Remija.