Premijer Liga 2012/2013

1. ja vise postujem skolsa ko coveka nego gigsa. oboje su igracine svaka im cast ali skols nije burazeru skino zenu. ne mogu takvog coveka da gledam istim ocima, goru stvar nego teri uradio.

ja vise gotiv gigsa.ja ga gledam kao fudbalera.jebe mi se kakav je covek,nije mi drug.

2. Надам се да ће се испоставити као тачне гласине да би могао да се врати у Ливерпул, потребан је ко сунце земљи, ма хајде дођи па ме увери, увери, да сумње не буде у мени.

I ja bih voleo, ali nije realno. Mada moze i Eriksen da dodje, ne bih bio nezadovoljan.

3. Možda vrati Liverpul Toresa :D
    Šalu na stranu, šta god da ostali dovedu, Mančester uz jedno dojajno krilo/ofanzivni vezni, može npr. Gaitan iz Benfike i nekog stabilnog zadnjeg/centralnog veznog, tipa Bender, Vidal opet uzima prvenstvu sledeće sezone. + Dolazi Zaha, koji će skoro sigurno da bleji na klupi.

4. Šta god da urade, samo neka urade nešto sa onim idiotom Velbekom. Ja tog lika ne mogu očima da vidim, prosto me boli njegova glupost. Gigsov broj trofeja u premijer ligi je veći od broja Velbekovog IQ-a. Glup je kao 4 kurca, nešto nerealno da jedan takav mamlaz igra i dalje u Junajtedu. Kao Gatuza da si stavio u špic, ume samo da trči, efikasan k'o petina Šćepovića. Iznerviram se kao god ga se setim, joj, jebem mu mater nesposobnu.

5. Ma čak i nije neki trkač, spor je za napadača koji nije tipičan sidraš. Neka ga poklone Kardifu, doveli su onog Zahu, nek on i Ćićarito menjaju Personija.

6. Suki dobio 10 meceva zabrane. Moglo je manje, FA peder.

7. kakva govna, neverica.
    prije par godina Defo grizo tako i dobio samo zuti karton. pa jebemumater dokle vise

8. Ево га Дефо.
    http://www.youtube.com/watch?v=pNZXnbHaoHs

Имају право жалбе, надам се да ће смањити бар на 6.

9. Defo nije grizo naše. Ovome nije dosta što su pokrali Mošu i Tirketa u Montevideu tridesete, nego još i da grize Baneta.
    E NEŠ KOLEGA!!!

10. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=24&nav_id=708214

Predsednik Kluba navijača Liverpula Ričard Peder smatra da Luis Suares zaslužuje deset utakmica suspenzije.

11. Ma ko ga jebe, on će to da odradi, kao i uvijek. Ali mene najviše, ali ubjedljivo najviše, nervira ono malo govno Patris Evra, koji je i nakon ovoga nosio mrtvačku ruku po stadionu.

12. Predsednik Kluba navijača Liverpula Ričard Peder

Predsednik Kluba Ričard Peder

Predsednik Peder

Zlato.

13. Све чекам да ли ће ико да провали :Д

14. Ćaveze, moj cimer isto pizdi kad vidi da Velbek igra u startnih jedanaest. :DD

15. Velbek je promašio profesiju gadno.

A ovo za Pedera je epika. :D

16. Za cirka dvije ure počinje derbi Arsenal Junajted..

Pre toga je onaj špalir gde će Djavoli da se vesele, ali to je jedinstvena prilika da trofej dodje na Emirejts stadion.. Još jedan šuk pre svega Fergusona ka Vengeru, starom rivalu...
    Inače ne znam oće li Pussi igrati, al se nadam da će Fergi odmarati pola tima jer Arsenal ne sme da kiksa a pobeda protiv Junajteda bi im, uz kiks Totenhema juče, skoro pa sigurno obezbedila LŠ sledeće sezone..

Ne smem da prognoziram jerbo Arsenal iako pobedjuje igra ko kurac, plus im nema Žirua (sad dal je to hendikep ili ne, pitanje je ), pa će na u špicu biti Volkot ili Podolski..

17. Turio ga Personi. Dosta je Arsenalu i ovo, samo da ne izgube od Totnama i eto opet Lš.
    A oni KPR i Reding zaslužuju da ispadnu iz lige, nisam gledao mrtviji fudbal u Premijeršipu duuugo.
    I biće kao što sam rekao pre par dana, Junajted, Šiti, Čelsea, Arsenal u LŠ, Pevci ga blajve.

18. И сад јебено морам да навијам за јебени Сандерленд да нас Вила не би стигла.

19. I biće kao što sam rekao pre par dana, Junajted, Šiti, Čelsea, Arsenal u LŠ, Pevci ga blajve.

Ne bi bilo fer da Tot'nem ponovo izduva za LS, a moguce je vrlo da se to desi. Prosle sezone odigraju dobro, budu cetvrti, i Celsi osvoji LS i direktno izbaci njih. Koji maleri.

20. Nema šanse Džordi, neće ni Vest Hem dobiti Njukasl. Ostaje kako jeste, Vigan ispada.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.