Premijer Liga 2012/2013

1. Ja mislim da je Solsker nekako najrealnija opcija. Mojes bi bio odlična zamjena samo je pitanje da li će nakon 11 godina napustit Everton. Murinjo je ptica selica, a takav Mančesteru nije potreban

2. Mojes.

Nema ko drugi trenutno, a da oslikava iole mentalitet Fergusona, pogotovo tu istrajnost. Jednom možda kormilo preuzmu Gigs ili Solskjer, ali im obojici treba pasulja za to. Solskjer ima već iskustva u Moldeu, dok je Gigs u finalnom delu prikupljanja diploma i dozvola za menadžera, tako da nije ni to isključeno, ali ja tipujem na Mojesa.

3. kolika god da je govnurda, ferguson je vjerovatno najbolji menadzer svih vremena, ili bar jedan od boljih.

fala kurcu sto ode.

4. Mojes favorit, ali Solskjer bi baš bio gotiva, mogao bi da započne svoju dinastiju. Ne ide mu loše tamo sa vikinzima.

5. Kao navijac Liverpula, jako zelim da Mojes dobije posao. To prakticno znaci dve muve jednim udarcem.

6. upravo to, tonjeli. JA NEVERUEM!

tu gud tu bi cru!

7. Ma to je isto sranje kao što bi trebali biti i u NBA, ako Fil Džekson postane direktor neke franšize. Stalno će tu biti nekog kenjanja od strane Rumenka.

8. Mojes na klupi jedinstva

9. Смрдљиви Челси се опет извукао и вероватно обезбедио ЛШ. Каква је то помија од клуба.

10. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=11&nav_id=712932

Разлог више да гледам вечерас Порто - Бенфика. Мада ми се и овако, на невиђено, чини да би био одлично појачање. С тим што Ливерпулу пре свега треба добар штопер.

11. Pricalo se i ranije o njemu da bi mogao da dodje u Liverpul. Mogao bi da bude dobro pojacanje, ali moraju da pljunu ozbiljne pare.

12. LIVERPUL SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA

13. ma nema sanse da ga uzmemo.

14. CapooN

LIVERPUL SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA

Овде бар један од прва два реченична члана није никад био Југославија, за разлику од оригиналне пароле.

15. Martinez je odličan špic, ali ne verujem da može Liverpul da ga plati. On će u Zenit, ili tako neki Anži.
    A štoper fali kao leba - Kjar, Tomkins, Daglas... Valjalo bi konačno neki dobar da se uzme, a Skrtel da se proda nekim Rusima ili Turcima.

EDIT: Tobi Aldervild, uh!
    EDIT 2: Jebote, sad gledam, pa Daglasu ističe ugovor 30. juna! Dajte da pokrenemo neku građansku inicijativu da mu ponudi Liverpul ugovor.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.