Сморио сам се од јебених неквалитетних принтова на мајице. Мислим оно, када донесеш фотку на флешу и чисту белу памучну мајицу, па ти само ураде принт на мајицу. Да ли постоји нека радња у БГ да квалитетно ради принт на мајице, типа да се не спере после првог прања или избледи (чак и када се пере на нижим температурама), или такво нешто не постоји и сваки принт је мање или више срање?
Ако знате за неку радњу да је доказано добар принт, не мора БГ, може и НС, реците...

Pre desetak godina nisam imala nikakvu ideju za jedan rođendanski poklon, u pitanju je bila petogodišnja ćerkica mojih prijatelja koja je imalo praktično sve. Jedan dan je zamolim da mi nacrta neki lep crtež, onako da bude što šareniji, uzmem to, skeniram i uradim maloj na duksu. Ispalo je fenomenalno! Duks je iznosila dok joj nije postao mali, opran je neznamnijakoliko puta, boje se nisu isprale i sada ga čuva kao uspomenu.

Пре једно годину дана сам налетео на неки добар сајт, где одабереш врсту мајице, и сам урадиш дизајн, поставиш слику где желиш на њој, пошаљеш им захтев и платиш, и за пар дана добијеш мајицу. Неки пријатељи су радили и кажу да је доста добро. Сад сам тражио сајт, али га нисам могао наћи.
Ево га. Нашао сам.
http://creativeshop.rs/designer&nid=95479#/?p=jedinstvena-majica/muski-proizvodi/promodoro-premium-t
Ја сам ту сад узео неку обичну мајицу, па врати на хоум и бирај шта хоћеш.