Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Сада ми је још више криво што нисмо победили Партизан, када их је јебени Тун нагузио са 3:0.
ЈЕБИ СЛОБОДУ!!! МИЋАЛОВИЋ!!
ЈЕСИ ТИ ВИДЕО МОЈ СУПЕР КУЛ ПРЕДЛОГ ЗА КОРЕОГРАФИЈУ!? Иди тамо код вођа, одмах то да се организује! И ЈЕБИ СТЕВОЈНО!
ЈЕСАМ, ШТА РЕЋИ, НЕМА КОРЕОГРАФИЈЕ, ЧЕКАМО ТВОЈ ДОЛАЗАК У НИШ ПА ДА ПРАВИМО ФЕШТУ! ЈЕБИ СЛОБОДЕ!!1
Бићу јебана, јако ћу бити јебана!!!2124
Унапред вам кажем, бољи је Реал од Босиљчића. Босиљчић има мали курац, а Реал из Ниша има курчину ко пола Европе, ето тако.
Videh onaj pekijev post, pa guglah, stvarno, Triša u Radničkom.
http://www.juznevesti.com/Sport/Aleksandar-Trisovic-u-Radnickom.sr.html
I da, JEBI SLOBODU!
opa, prcaj slobodu
У НИШУ ИМА МНОГО РОМА И ОН СМРДИ
ti si peder i smrdi ti guzica
ниш смрди
leprikon je transvestit.
Класично трпање, чак и са два чиста поништена гола и без чистог пенала смо их сатрли.
I sa tri reflektora. lolo
Realan rezultat utakmice 4:0.
Иако нисам из Ниша, нити сам Мераклија, морам стварно да вам одам поштовање :)
Радио сам прошле недеље као редар кад сте гостовали овде код нас у Београду против Рада, стајао сам испред дела са Мераклијама и стварно морам да признам да сте до јаја ликови. С времена на време сам бацио поглед на текму, па ви сте разгузили онај Рад, стварно супер екипа .
Кад је почела киша сакрили се ортак и ја испод клупе за резервне играче и ту причали са помоћним тренером ваљда и резервним голманом, стварно све речи хвале за Реал са Нишаве :)
И КО НЕ КРАДЕ НЕМА ЧОКОЛАДЕ ! лололол :))
kakav sertifikat za trisu?pohabana roba,sta tacno?
Da je bio strelac na prvoj utakmici za Srbiju.
da mu nisu atrofirali misici.obzirom koliko je igrao poslednjih godina.
I sa tri reflektora. lolo
Realan rezultat utakmice 4:0.
Пригушимо светла, па их јебемо под романтику! ОПА!
ЈЕБИ СТЕВОЈНО
ЈЕБИ СЛОБОДУ
ЈЕБИ ЗАПАТУ ПАТЛИЏАНА БЕОГРАЂАНЕ УЖИЧАНЕ СВЕ РЕДОМ ПИШАЈ ПО ВЕЧИТИМА ОПААААААА
ПОГЛЕДАЈТЕ ТАБЕЛУУУУ ПОГЛЕДАЈТЕ ТАБЕЛУУУ
НИШКА БАЊА ТОПЛА ВОДА УЗЕЛИ СМО СВА ТРИ БОДА,
МИ НИШЛИЈЕ МЕРАКЛИЈЕ УЗЕЋЕМО И ТИТУЛЕЕЕЕ ОПААААААА
Елем, нисам наравно могао да гледам ал колко сам сконтао лепа текма и сабили смо их. Пратио на моцарту текстуални пренос, фазон отворио неки други таб, вратим оно оп, 2 - 0, реко јебеееем вам, кад ги учачкасте.
Нисам ни ја из Ниша, нисам ни ја био Мераклија, ал сад преузимам ту ласкаву титулу, и навијам за Раднички. ПРОБАЈ НЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ НЕ СВИДИ!
Е да, не бих ја дизао еуфорију око ових добрих резултата, само нека они играју фино, изборе опстанак, тек су четири текме одигране, мада јесте лепо видети ово стање на табели. х)
Хахахахахахахааха
citatНисам ни ја из Ниша, нисам ни ја био Мераклија, ал сад преузимам ту ласкаву титулу, и навијам за Раднички. ПРОБАЈ НЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ НЕ СВИДИ!/tatic
Далеко ми БЕ Ниш , а и да нисам из Београда можда и би, овако тешко, поред 5 београдских клубова :)
ЕДИТ : Јебем ти ове цитате, никад нисам знао како иду