Prijava

Предивна атмосфера, мсм оно, мени већ све ово остало мање битно, видети 15-20 хиљада људи на ЈСЛ мечу а да није вечити дерби, стварно је екстра. Надам се да ће тако и у среду бити. Једино што је у среду у 5, радни дан, питање је какво ће време бити, људи на послу итд итд...

И онда прочитам како фудбал треба да се игра само у Београду.

Johnny Kurajber
Lagano ćemo vas izgaziti i plus odmarati igrače neke za bitniju tekmu.

Ovakav Partizan sebi ne sme sebi da dozvoli takav luksuz da odmara igrače kalibra Kojić, Ostojić i Stankovic (kadri za četvrtu ligu) jer ako su oni najbolji na tim pozicijama mogu da zamislim koliko su njihove rezerve smehotresne.

Inače pašće Partizan u sredu, biće 1:1. lolo

Било би фино да јебемо партизана јер је прилика добра, не занима их много куп, одмарају и овако слабу екипу а нама куп леба. Стварно би требало.
Прво треба да им се осветимо што су се извукли, друго треба да се осветимо фсс и жребоу што нам другу годину за редом даје вечите већ у осмини и треће оћемо у европуоа. А оћемо и куп, што не, ако је могла јагодина, можемо и ми. На пенале, на пенале.

Ma samo da ne bude jedan jedan. :D

УЗ ПАРТИЗАН ОДРАСТ'О КО ЈА
ЗА МЕРАКЛИЈЕ САДА НАВИЈА
ПИЧКА НАЈВЕЋА
ДУША ПРОДАНА
ПОЛА БУГАР, ПОЛА АЛБАНААААЦ

НА НА НА НА НА НА НАААААААА

Ћао, ми смо Мераклије Ниш. Осим тога што ужасно смрдимо, када Раднички игра бетон-лигу, ми смо тада Цигани Север. А пошто сада је прволигаш, онда смо Мераклије Југ.

Јесам ли споменуо да ми смрдимо?

NIŠ SMRDI. SRBIJANSKA GOVNA.
Al znam jednu pesmu o Radničkom:
OOOO OPET MAČVA POBEDILA RADNIČKI IZ NIŠA
JEBALA GA RAZBILA KO MEDU OD PLIŠA

Pišaj po sirotinji što ne zna padeže OPAAAA

Jebo Tumbas Miša
Radnički iz Niša!

Смарате и спемујете без потребе, ово није тема за препуцавање. Али вама очигледно није довољно шест тема у те сврхе па морате и овде да се пресеравате, зато те молим Келте да закључаш тему, јер нема потребе да стоји ако не може да буде нормална.

Можемо ми да живимо и без ње, кад вам је ТОЛИКО СТАЛО ДА СЕ И ПО ЊОЈ ПОСЕРЕТЕ!

Opušzrno Enemi. Jebo fudbal i navijanje bez poprckavanja.

Čekajte, pa zar može postojati ozbiljna tema o Radničkom iz Niša? Ja mislim da može samo da se svršava i piša po tom klubu, da je jako mali klub ljubitelja ovog kluba da bi on imao temu na vuki, stoga promeniti ime ove teme u: Pišaj po Niškom Radničkom

A oni bi da podebavaju kada izvuku nerešeno ili ako se desi da pobede. Kad ih pregazimo odma da se zaključava tema.

ne bismo spamovali po tuđim temama da svi navijaju za partizan. jel vidite gde je vaša greška?