Trula Srbija

1. Ајде министар и не мора обавезно да им завшрену војну академију, али ови запослени у војсци морају, плус што ту има и машинских инжењера који су завршили ваздухопловство и војно машинство. Имају печат и потпис, али немају знања.

Код нас би морало више да престане са колективизацијом кривице, као и са сталним упирањем прста у једне те исте људе. Министар одбране је немач појма, зна каква је која фуга и не зна шта је навигација, али он не може да контролише умове и телесне реакције пилота, механичара или контролора летења. Колико знам сви пролазе кроз разне симулаторе летења при различитим временским условима и тачно би требало сви да знају како се поступа у одређеној ситуацији.

Него мене је јуче зачудило при хватању оних отмичара како то да су ови имали пасош детета које је исте старости као мала Маша. То значи да су они пратили људе и да су тачно знали коме отимају дете. Дакле, трговци органима се више не крију, почели су без пардона да долазе у Србију да отимају људе. Вучића наставља као Тадић да свима шири руке, јебала га Европска Унија да га јебе, криминлци из те проклете ЕУ вршљају овде барабар са агентима ЦИА, Мосада и МИ6.

Да имамо нормалну полицију, ови би прошли праву тортуру у виду ломљења руку и ногу и остављања у ћелији да вриште од болова неколико сати па да им се тек онда стави гипс, а док им не зарасту кости да се редовно излажу електрошковима. Па још то све да се слика и да се целом свету покаже како Срби бију насилнике. Тако се према насилницима поступа, а не да им се дају још и нека права. Боли мене курац за европске интеграције и људска права, постоји нешто што није легално, али је легитимно.

2. јел се зна који је модел хеликоптера?

3. сазнао сам, не треба

4. Zna se, cini mi se mi17.

5. нисам пратио најбоље, може ли неко да ми потврди да је ово био след догађаја?

- санитет са бебом заглављен због одрона
    - тражи се помоћ војске, војска шаље хеликоптер
    - хеликоптер стиже и носи дете за крагујевац
    - неко одлучује да се пребаци у београд
    - истовремено се пушта вест (у 9 сати у ударном термину да се спашавање не би десило док људи спавају) да је беба спашена и да су је министри сачекали на аеродрому
    - на аеродрому су лоши услови, хеликоптер не може да слети
    - неко одлучује да хеликоптер ипак слети на аеродром
    - хеликоптер се руши

ако сам ово добро разазнао са радија и ако је тачно, ту је и глупом јасно шта се десило и због чега.

6. Трућ, ја сам синоћ ову вест последњу прочитао.
    http://www.vesti-online.com/Vesti/Drustvo/478297/Beba-od-pet-dana-zarobljena-u-odronu-kod-Raske
    Тек сам јутрос чуо да се хеликоптер срушио. Није уопште требало да се иде у Крагујевац.

7. To sto ima sve vise obolelih od nekog oblika raka je posledica bombardovanja. Nije terorija zavere pitajte sve doktore koje poznajete.........

http://prntscr.com/6gp9s0

8. ок, исправљам се. сваком ко није глуп је јасно шта се десило и због чега.

9. "mediji" su javili i da je stigla u kragujevac
    http://i.imgur.com/dPA705V.png

i u beograd, gde je dočekao ministar
    http://i.imgur.com/cFz53ti.jpg

сваком ко није глуп је јасно шта се десило и због чега.

+milion

10. Valderama, naravno da je javljeno. Radosna vest mora da se javi ljudima u udarnom terminu, a ne kada ljudi odu da spavaju. Obrati pažnju kad su konferencije za štampu i kad gostuju u medijima. Koje emisije se otkazuju da bi premijer odgovorio na kritike.

11. Јебига ја сам глуп, мени није јасно шта хоћете да кажете? Беба се заглавила, ови послали хеликоптер и намјерно форсирали да слети у БГ да би се сликали, медији потрчали да објаве добре вијести а онда ствари кренуле по злу... ако је тако онда је крајње вријеме да се побије багра
    добро ово за објављивање вијести унапријед није ништа чудно ни ново за наше медије али ово за слијетање...

12. само што медији не трче сами да објаве вести. откуд медији знају да је хеликоптер "слетео"? једино из неког извора.

13. а па нормално то, па ту се ваљда сви слажемо да су под контролом власти више него икад

14. само што медији не трче сами да објаве вести. откуд медији знају да је хеликоптер "слетео"? једино из неког извора.

Naravno da je u pitanju neki izvor. U ovom slučaju bi izvori mogli da budu ili Ministarstvo odbrane ili Ministarstvo zdravlja, pošto je sigurno da novinari iz redakcija nisu čekali na aerodromu da bi se pojavio helikopter. Ako je zaista bilo tako kao što pretpostavljam, onda je moguće da mediji i nisu krivi jer su preneli informaciju koja im je data. Naravno, ako su imali mogućnost da provere tačnost informacije, a nisu to uradili onda je priča sasvim drguačija.

15. наравно, сад ће да се данима прича о непрофесионалности медија. ето, какви су медији, објавили, а нису проверили. а ко је дао информацију и одакле је потекла...
    http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-forget-it-6.png

16. Truće nemoj da se ljutiš na mene lololo
    Ja sam samo napisao kako to uglavnom funkcioniše, pošto imam iskustva sa tim.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.