Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mlogo me nervira Pičkousti, na to se lako vozim ...
Pa se lečiš tako što praviš postere o njemu i dižeš mu reiting i popularnost dodatno nama koji ga ne volimo. Nelol ovde ide brt klasičan
Mislim da to kapiraš na pogrešan način, tako mu se ne diže popularnost sigurno.
tv je za marvu kao i novine posebno blic kurir i ti fazoni, ogranicena su vam znanja i vidici bas zato sto ste ograniceni na informacije od tih izvora i zato ste marva i nastavicete da ga primate u dupe
ako mu vec dize popularnost onda mu dize negativnu popularnost..vucic je bukvalno svaki dan na vestima,sto je neverovatno, sa nekim svojim podvizima.moramo da se borimo..i mi sa druge strane..svecemo da se otimamo dkle mozemo
To Nermine, kralju, a sad nam odgovori na pitanje, molim te ...
Diže mu se itekako samo ti to ne vidiš. Najlošiji marketing je dobar marketing.
A bre Boxeru, ovo nije marketing uopšte.
po prvi put cini mi se da se slozim sa tobom
LJUDI SHVATITE NE POSTOJI LOŠ MARKETING
POYY
Kurir da može izlio bi bistu velikog vođe za svaku kancelariju.
sto se pitanja tice, kako to mislis ocigledno nemaju da plate ? ocigledno da imaju, kucu, ko ih jebe, sto su trosili, sta su trebali, da im oproste ? pa se onda javi ostala sirotinja i kaze sto onda mi moramo da placamo ? i sta onda ? otpisali su im kamate, deo duga, smislili plan otplate, ucinili su sve u njihovoj moci, sto neko rece red se zna kad se primi plata, plate se komunalije, a ostaatak razvlaci kako znas i umes
Sad počinješ da me nerviraš. Ja Đokovića ne volim jako jer 2 dine nije silazio sa tva i iz novina. I iz frižidera. Pogodi koliko sam postera napravio sa njim od 0 do 100? Kad te nešto smara i nervira batališ ga jebeno i pokušaš da zaboraviš. Ajde odjebite više šta ga koj kurac uzimate u usta svakodnevo mu ime provlačite ovde. Dođem ovde da iskuliram šta me bombardujete da oću o Vučići da slušam i gledam Tv bih pustio.
ја сам данас цео дан био одвојен од нета, и сад читам ово за протест због потписивања неког уговора за београд на води, и како су паркирали трамваје са све путницима намерно да их арапи не виде. аааахахахахахах бог те не јеб'о, обрнули су круг, ја гласам за напредне на следећим изборима, ево јавно обећавам, не треба ми ни сендвич ни ништа. аахаахахахаххах царски, царски! :Д
Al jeste genijalan potez što jes jes lolo
armine tu nije kriv taj jadnik nego drzava, to ti je sustina.sta mislis dal ima takvih slucajeva u norveskoj recimo, da ljude isteravaju na ulicu zato sto nisu platili struju..nema.te osnovne stvari su bukvalno svakom njihovom gradjaninu obezbedjene.
a sta ti radis, ti ovde krivis coveka sa dvoje dece, koji ima platu recimo 20 hiljada, sto ne placa struju 3 hiljade mesecno.
неки коментар с фејса, јебемлига ко је писао.
ако буду имали још неке овакве бисере - идем да се учланим, не само да им дам глас.
али трамваји... сузе ми иду :Д
E vidiš ovako, razlog za oduzimanje kuće je zato što je Aca već dogovorio prodaju EPSa, a nove gazde traže da svi računi do poslednje pare budu plaćeni. Zato se porodici (kakva god da je) oduzima kuća i od njih se prave beskućnici, a to će ovu državu da košta u sledećih nekoliko godina više nego da im je oprošten dug za struju.
Na žalost, Aca više voli oni od kojih ima neku kintu ili bar podršku, a ima je kad poklanja sisteme kao što su EPS, Telekom itd. To niko normalan ne bi uradio, ali Aca evo radi.
Za to vreme, niko nije objasnio gde je tu interes ove države da profitabilna preduzeća pokloni (prodaja je nešto drugo, a ni prodaja nije interes države).
Ukratko, Van Botene, ostao si bez sendviča, izvini ...
da on ima platu 2 000 e kao u normalnim zemljama onda normlano da bi placao struju 30e mesecno.
ne ozb pero sad, mene generalno boli kurac za politiku nego volim da uletim tako, jer stvarno jedete govna mnogo, ne znam sta ti postizes sto pravis postere i seres po forumu o vucicu, nista ne menjas, nikoga ne boli kurac, jedino se mozes bolje osecati kad sjebes vucka nekim posterom, al to su vec ozbiljniji psihicki problemi jbg