Trula Srbija

1. ozb beda najobicnija planiraju to, cekaju kao da im ne znam sta znaci, ovi uteraju 2 tramvaja ispisaju im se u facu hahhahhaahahahahah

2. opet to radim,,, odoh sad stvarno

3. Neeeeeeeeeeee Nermine, noć je tek počela ...

4. Hahaha pa ja odavno nisam video vece nubine

5. NE SVAĐAJTE SE
    http://images3.kurir.rs/slika-900x608/slika-tizer-27042015-1430094914-648941.jpg
    VUČIĆ PRELOMIO - ODLAZIM DA BI SE VUKI VRATILI STARI DANI

6. I čujem da se razboleo juče od PREMORA. Ej, preumoran nam je premijer. Pa sve i da jeste, jedan veliki bljuv na isticanje premora kao takvog.

7. Hahaha
    P R E M O R
    R
    E
    M
    O
    R

8. Klemens Tenis, vodeći nemački privrednik u oblasti mesne industrije, rekao je u svom obraćanju da je ponosan što može da ulaže u Srbiju i da ga s premijerom Srbije osim ljubavi prema fudbalu i nerviranju kada njegov tim Šalke 04 gubi od Majnca vezuje i ljubav prema Srbiji

Vučić navija za Šalke?

9. Dišo gde si naš´o ovu duplericu ?

:))))))))))))))))))))))))))))))

10. Salke hitlerov klub

11. šalke - švapski partizan04

12. I čujem da se razboleo juče od PREMORA. Ej, preumoran nam je premijer. Pa sve i da jeste, jedan veliki bljuv na isticanje premora kao takvog.

I ti da toliko jebeš bio bi premoren.

13. Ja teo isto to da kazem bruse nego reko ajde da ne otkrivam ovim lobanjama kojotu i jeriku sta mislim o njemu kako da ih karam posle

14. meni to rutinski, vidiš da sam i na avatar stavio penetracioni gif

15. Pseto drago, ti imaš manjak mozga i višak komplexa pa će to da ti utiče na sexualni život.

16. Preveliki si noob Petre. I ja sam al ti biješ u crveno

17. Pomozi mi da se seksualno ostvarim oralno me zadovolji

18. U prevodu popusxi mi kooratz

19. Probaj sa Van Botenom, uklapate se. Malo ti njemu, malo on tebi ...

20. Gotivniji ste mi vi Van Antiboteni, zenstveniji ste

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.