Trula Srbija

1. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=03&nav_category=11&nav_id=1139533

“Bio sam zgranut kada sam čuo i zamolio gospodina da me pozove za 20 minuta, kako bih odmah proverio sa učiteljicama da li je bilo takve posete. Učiteljica koja je vodila učenike na ekskurziju bila je šokirana mojim pitanjem i objasnila da su učenici bili samo na mestima, predviđena planom i programom, a to su Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde”, kaže Maravić.

On dodaje i da je, prema tvrdnjama učiteljice, vodič Agencije preko koje su išli na ekskurziju, a u trenutku dok su prolazili pored Marakane, izgovorio da je tu i kuća Svetlane Cece Ražnatović.

“To je sva priča o navodnoj poseti njenoj vili. Naravno, i ovaj detalj ćemo istražiti do kraja i od Agencije insistirati zbog čega je vodič to izgovorio, jer smatramo i da je ta jedna jedina rečenica, u tom konktekstu, vrlo diskutabilna”, objašnjava Maravić.

neki degenerik napravio celu pricu, a srbi standardno iskoristili sansu da opet pokazu da oni ne gledaju te rijalitije, ne slusaju te narodnjake i standarna baljezgarija da pokazu da su iznad nekoga

2. Znam Svetlanu, i za nju imam samo reči hvale.

3. Mene više zanima kojmoj su tražili na Marakani, jesam zvezdaš, ali mi se stadioni ne čine posebno važnim za ekskurzije

Možda je problem što Teslin muzej nije blizu TV Pink?

4. Bruce brate, zamisli da si treći osnovne... šta bi radije htio da vidiš - Marakanu ili recimo muzej karlovačke post future funk scene?

5. daj ne zajebavajte, pola srednjoskolaca u srbiji bilo na nou campu na ekskurziji

6. ajde bre ja sa 32 god sam se smorio ko sunka sto u madridu nisam stigo da odem na realov stadion, a otiso sam u muzej istorije umetnosti koji je u sustini bio isus hrist razapet na 1001 nacin i 5 slika goje. a i ne volim real, idu mi na kurac.

sta ocekujete od klinaca?

7. pa kad ste seljana poyyy

8. Problem je što je Ceca srpska, te je automatski seljanka, da je u pitanju Madonina kuća, e onda bi to bilo potpuno ok, jerbo Madona je umetnica, jelte.

9. Sjećam se kad su nas odveli na most preko korintskog kanala
    zadržali se na jebenom mostu sat vremena kao da gledamo korintski kanal
    evo vam korintski kanal gledajte ga i divite se
    jebeni korintski kanal

10. Hahahahah da, Korintski kanal jebeni

11. Ok je da te bus vozi 5 sati pa napravi pauzu na benzinskoj pumpi oko koje nema naseljenog sveta u radijusu od 14km pa gazda digne cenu 150% pa on i škola dele po pola, al' ne daj bože da neko pomene da Ceca živi u blizini

12. dobar je korintski kanal, šta serete

13. Brate, ako ti je Korintski kanal dobar, onda ne znam

14. u top3 kanala sto sam gledao sig

15. pa pazi, nije korintski loš...ali svakako ne može da se meri sa kanalom dunav-tisa-dunav

16. Ma nije problem poseta stadionu nego izbor stadiona. Šta će na Marakani, tamo svi idu. Bolje da su išli na JNA da i taj stadion vidi posetioce.

17. Ko god hvali Korintski kanal očigledno nikad nije posetio Kilski kanal

18. To je kanal štogod

19. Ko klinci smo isli na kanal da duvamo

20. Galovica zove se

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.