Trula Srbija

1. Bar ja tako mislim, evo ne znam, moguće da grešim.

2. Da ozivi tesla sad, ne bi skupio 200k ljudi da vide to cudo, ko sto je ceca

A garantujem vam ovo, da se nekako obezbedi jos veci prostor od usca i besplatan ulaz, samo bi bugara doslo 100k, total bar pola milke, ne postoji veca zvezda u ovom delu evrope

3. Komsije bi dale Kolindu i Mila da je Ceca njiova

Mila ne bih mijenja, pa da mi uz Cecu daš Anu Nikolić da je karindžam i da mi kuva... Ne zato što je dobar, nego zato što alternative nema... to jest ima ali ne može se koalicija napraviti kad je dobrih 50% opozicije ka da je skupljano po birtijama najgorim (nije da su Milovi mnogo bolji al bar imaju infrastrukturu).

P.S. Komšije imaju Teslu i Savićevića, jebe im se za Cecu.

Nadam se da 'troluješ' za Teslu... A što se Deja Savićevića tiče, eto Vam ga brate ne morate ga vraćat nikad... Nije u osnovnoj htio autogram da mi da kad je dolazio a najveći sam mu navijač bio... Da ne pričam koliko je puta zajebao Budućnost ođe.

4. ahahah ladno je ta klinka, cerka fana EKV-a, na ekskurziji kupila cd od cece zato sto to iskreno voli da slusa, a ne ono sto je cale tera da slusa kuci ekv i azru, i onda kad je dosla kuci cale poceo da se dere na nju pa morala da slaze kako su ih terali na silu da idu kod cece i da kupuju njen cd pa su zle uciteljice delile zaradu sa cecom

5. Licis na moga oca
    isto je mojoj majci
    uzasne stvari radio
    rukama golim
    njeno nevino mlado srce
    iz grudi na zivo vadio

Eh, da je bilo pravde, andjela, Boga
    pa da je malo jos pozivela
    pa da mi kaze
    sto sam sudbinu njenu dozivela

Licis na moga oca
    nocima banes pijan
    nesnosan, nervozan i grub
    zbog neke druge zene
    kafane, drustva, novca
    mene uzimas na zub

Ref.
    Zar i Bog sto nebom hoda
    vladar carstva nebeskog
    zar i on je muskog roda
    okrutnog, okrutnog, okrutnog

Licis na moga oca
    na sceni mog detinjstva
    najlepseg crnog labuda
    zbog kog se svetla gase
    zavesa nade pada
    iz proslosti nemam nikuda

Eh, da je bilo pravde, andjela, Boga
    bar da je malo jos pozivela
    da shvatim njene reci
    sto nisam musko rodila

6. ahahah ladno je ta klinka, cerka fana EKV-a, na ekskurziji kupila cd od cece zato sto to iskreno voli da slusa, a ne ono sto je cale tera da slusa kuci ekv i azru, i onda kad je dosla kuci cale poceo da se dere na nju pa morala da slaze kako su ih terali na silu da idu kod cece i da kupuju njen cd pa su zle uciteljice delile zaradu sa cecom

hahahaha jebeni sektasi iskompleksirani

7. najgori sljam koji postoji...

to je to ps, nema dalje

8. СИН ЖЕЉКА МИТРОВИЋА ПОНОВО ГАЗИ а не, чек, ово није позната личност
    https://www.facebook.com/bane.vukcevic.9/posts/10207367464277654

9. Ne može čovek više ni da bude janičar kako bog zapoveda, odma seljani umiru

10. VALJEVSKA PODVALA I ŠABAČKA ČIVIJA OPAAAAAA

11. Najgori soj ljudi sig

12. kakav smo jebeno ciganski narod, kad kazu sta ce ljudi nemastina jbg, nije nego govna jebena

13. pa to se godinama radi u celoj državi

14. Ministarka pravde je neka solidna kurava koja je je 2005 zavrsila fakultet,ministar prosvete vlasnik privatne srednje skole,sve ostale glave iste,prenemaganje oko sastavljanja vlade,jebeni pritisci,pisanje ekspozea na 450 strana,fraza ja se nikoga ne bojim ponovljena milion puta..
    Postajem Armin sa zeljom da sns pisa sirotinji u usta jos barem 10 godina dok ne nadjemo novog idola

15. Ушао сам на твитер оне што је Бомбаш окачио горе...

http://image.prntscr.com/image/5f3ec182823e4b0398ef4a5e92fc5ae3.png

16. "naj približnije", "Beogracki mangup", "stručnjaci za kompjutere", i piše knjigu još, hahah.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.