Prijava

istina da se ne izrazavam uvek najbolje, ali na pitanje sto tripuju da im drzava duguje nesto nisam ocekivao zato sto placaju poreze jebene mislim da se zna otprilike sta sam mislio
i da pogledamo koliko prosecan primalac soc pomoci doprinosi drzavi, da budu zadovoljni sto njihova kopilad mogu da se skoluju besplatno 12god
ovo skolovao se za inzinjera pola zivota i takve price najvise mrzim, bilo da je prica o diplomi ko da je cek na odredjeni iznos svakog meseca kada je dobijes, bilo da je taj tvoj inzenjer neki veliki kurcev strucnjak, ako drzavi treba jedan inzenjer ona ce zaposliti jednog, eto opet o cemu pricam, neko njemu duguje posao zato sto se skolovao pola zivota ?

bombas sta sam ja rekao, da se krsi ustav ne razumem ? ustav ko da je bozja rec jebena, ja sam rekao da mi ide na kurac ovolika pomama, a nije covek nista rekao sto nije istina, bar po meni, siguran sam da svi znate bar jednu osobu koja se grebe preko socijalne pomoci i to ide na stetu svih nas, mislim da je tebi vucic problem, a ne ova prica

ja sam dosao na temu jer sam ispizdeo u trenutku i opet ista situacija kad god se pokrenu slicne teme, drvljenje kurca, ja cu opet prihvatiti da se nismo razumeli ili nismo hteli da se razumemo ili sam ja opet ispao glupan kako god povlacim se jebe mi se tacno

i da pogledamo koliko prosecan primalac soc pomoci doprinosi drzavi

On ne doprinosi državi, niti on dobija pare koja je država iščačkala iz nosa, već dobija pare koji su ljudi dali u socijalni fond od svojih primanja, radili za državu, privatnika ili bili samostalni preduzetnici. Ako hoće država da natera ove sa biroa da rade, neka im ponudi posao za koji su kvalifikovani. Ako to ne može ili neće, neka im da socijalnu pomoć. Ili, ako hoće da natera nekoga da za socijalnu pomoć radi posao za koji nije kvalifikovan, nek ukinu socijalna davanja, pa koji kurac ja plaćam socijalno, a da se ono ne isplaćuje primaocima, već ti primaoci moraju da ga zarađuju. Gde u tom slučaju nestaju moje pare, ako oni zarađuju svoju pomoć?

ok je sve to
da li si zadovoljan kome trenutno ide tvoj novac ?

al kakav recnik ovaj vucic ima jbt ,,xta vi sad kukate uradimo vam ovo pa kukate,sta,, ko da je navijac onih sto sam vam pricao hahah...sta ti meni kukas tu...

што није прозвао онда људе који раде на црно и примају добре паре, а поред тога су на социјалном или имају субвенције за вртиће и шта већ. и још другим примерима злоупотребе него су сад непријатељи они који примају колико, 10 сома? стално јебига има те сиротиње која нам не да да кренемо напред, а, ето, ту је све само треба да узмемо. да није те сиротиње, знаш колика би нам била просечна плата?

uradili smo vamono pa ste kukali sad vam i ovo uradimo I OPET KUKATE

da li si zadovoljan kome trenutno ide tvoj novac ?

Nisam, ali znam koliko plaćam, suma za socijalno nije visoka. Nego, svi znamo ljude koji ne prijavljuju radnike i ne plaćaju doprinose za njih. I takvi sasvim lepo funkcionišu, ništa inspekcija, gleda im se kroz prste. To se zove zapošljavanje na crno, i to ošteti budžet više nego pedeset davanja za socijalnu pomoć. I tebi sad, što kaže Truć, smeta sirotinja, a ne ove krvopije i krvopije odozgo koje im omogućavaju da se takve gnjide bogate? Daj, iskrivićeš ti opet priču na neku drugu stranu, ali ovde nema opravdanja. I još sto mesta gde cure pare, i tebi opet sirotinja kriva? Ne znam kakav ti je to rezon.

uradili smo vamono pa ste kukali sad vam i ovo uradimo I OPET KUKATE

хахаха, и оно "а смејали су ми се, сви су ми се смејали, а где су сад ти што су ми се смејали, шта сад се не смеју, а пре је било вучић лупа и смејали су ми се"

"а смејали су ми се, сви су ми се смејали, а где су сад ти што су ми се смејали, шта сад се не смеју, а пре је било вучић лупа и смејали су ми се"

Mora da su ga mučili u školi, a u vojsci (da li je služio vojsku?) palili biciklice i mazali facu imalinom. Pa mu ostali kompleksi: osvetiću se, mučili ste me, a šta sad, a?

studenti u nsu štrajkuju jer je prijava poskupela 200din
da svi kao studenti protestuju sada gde bi nam bio kraj sada

шта, пријава испита? колико је била?

pojma nemam ja nikad nisam plaćao jer sam uvek polagao iz prve plaća se valjda kad prijavljuješ 3+ puta

hahha prica ko ulicar jbg al zato narod sve pokupi to i bam 50%
a vald i truc sad ste sns fazon dobro to, ali ovi drugi su jos gori :D
to je sad opet sira tema, ne moramo opet lekcije da sirotinja uvek najebe i da je treba jebati i kako funkcionise ceo taj sistem i to ne samo kod nas

na kom to faksu prijava poskupela?znam da je na tehnloskom uvek bilo par desetina dinara.njima kada bi otislo za 30 din,batalili bi svi.

inace,uglavnom oni koji nista ne rade,seru ljudima kako treba nesto da rade.i kako nije sramota raditi.ne moze sve na gotovo.

Tamo kod ftna se okupili verovatno tamo

a vald i truc sad ste sns fazon dobro to, ali ovi drugi su jos gori :D

Nisam, upravo mislim da i SNS omogućava da se ova država transformiše u nešto što možda neće biti upropaštena država u smislu devedesetih, ali će biti nešto što mi se nimalo, nimalo, nimalo ne sviđa i što nažalost u svetu postoji, a ne bi trebalo.

не знам баш да ли прича као уличар, не бих рекао. али ово што валд каже, опасни комплекси би могли да буду у питању.

немој овде на форуму о сиротињи, овде нема сиротиње и сви су анти-сиротиња. накачиће се десет људи да пиша по сиротињи.

a vald i truc sad ste sns fazon dobro to, ali ovi drugi su jos gori :D

јбг, ово не разумем шта си хтео да кажеш.

On retos mora da prestane sa spikom kako daje nekom lovu iz svog dzepa. Ja nisam bio vencan sa zenom, ovde nisam bio na birou jer sam radio napolju, ona je po svim propisima imala pravo na nadoknade za samohrane majke (iako nije ali ajd), nikada belog dinara nismo uzeli od drzave na bilo koji nacin, ni ja ni otac mi ni djed, svi vojsku sluzili i porez placali uredno. Fala Bogu nikad nam nije ni trebalo, samo kazem imam obraza. On ce da nekom popuje, dok sam ganjo tenk na Kosovu 99 on se useljavao u drzavni stan od 100 kvadrata, svako koleno im je uzelo drzavni stan preko 500 kvadrata sad imaju, a meni ce da soli pamet, more jebem li mu mater i njemu i slicnima.

Govna koja ne znaju u zivotu dinar da zarade ako nije iz budzeta, evo gledaj cela jebena familija od djedova do njih im prima platu iz budzeta, a on ce da popuje nekoj sirotinji koja za leba nema. Mrs govnaru mrtvi ( ovo govnaru sa crnogorskim akcentom)

dokle vise ovo sikaniranje truce