nakralo se to godinama, u poslednjih 6 godina posebno
vidim da ti je pojam" dugogodisnja svakodnevna upotreba apsolutno cistog kokaina" nepoznat.
posle ovoga ce maric na hepiju morati da ljude davi u septickoj kako bi imao gledanost.nema toliko kinte za ulaganje ali ce zato biti ektstremnije.
mislim kapiram ja da su ovi moji postovi ono klasična mamu vam jebem lopovsku kliše spika al brate dopizdilo mi kad vidim ono
nisu brt, ne brini
па допиздило болесник јебени дај ми тај један џет пек и нестанем са земље
Valipando gledano sa strane nemas nekih vecih primedaba na zivot u Srbiji i trenutnu situaciju
да имам ево саћу у судници вукајлије да износим доказе који ће срушити прецедника
ne mislim to nego generalno, nemas neke primedbe na bilo sta
имам
verovatno cuvas duboko u sebi jer ovde ne iskazujes, pa zato
ispovedaj mi se
њет
olaksaj sebi
Auuu koje "da čika bonu" stokovanje cccc
Da ne offtopikujem
Simfonijski Orkestar Vojske Srbije "Stanislav Binički". Trula Srbija i sirotinjska spika u jednom.
pa vazi sto je on dao svojih 18 miliona za to sve....to se sve placa iz nasih dzepova
editČ ujedno i sirotinjska spika ovo moje
Osudiše li mu sina za ubistvo one devojke? Nisam nešto pratio, znam da su se natezali po sudu?
hah...osudise...bukvalno nestalo iz medija taj dogadjaj
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
nakralo se to godinama, u poslednjih 6 godina posebno
vidim da ti je pojam" dugogodisnja svakodnevna upotreba apsolutno cistog kokaina" nepoznat.
posle ovoga ce maric na hepiju morati da ljude davi u septickoj kako bi imao gledanost.nema toliko kinte za ulaganje ali ce zato biti ektstremnije.
mislim kapiram ja da su ovi moji postovi ono klasična mamu vam jebem lopovsku kliše spika al brate dopizdilo mi kad vidim ono
nisu brt, ne brini
па допиздило болесник јебени дај ми тај један џет пек и нестанем са земље
Valipando gledano sa strane nemas nekih vecih primedaba na zivot u Srbiji i trenutnu situaciju
да имам ево саћу у судници вукајлије да износим доказе који ће срушити прецедника
ne mislim to nego generalno, nemas neke primedbe na bilo sta
имам
verovatno cuvas duboko u sebi jer ovde ne iskazujes, pa zato
ispovedaj mi se
њет
olaksaj sebi
њет
Auuu koje "da čika bonu" stokovanje cccc
Da ne offtopikujem
Simfonijski Orkestar Vojske Srbije "Stanislav Binički". Trula Srbija i sirotinjska spika u jednom.
pa vazi sto je on dao svojih 18 miliona za to sve....to se sve placa iz nasih dzepova
editČ ujedno i sirotinjska spika ovo moje
Osudiše li mu sina za ubistvo one devojke? Nisam nešto pratio, znam da su se natezali po sudu?
hah...osudise...bukvalno nestalo iz medija taj dogadjaj