Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. izašla treća sezona a? aj bači link ako te ne mrzi

2. e da, jel se neko smilovo i možda počeo da gleda onu seriju ARROW?
    ima je na strimu u hd-u, i pogledah trejler...
    phahahahah, koja sranjčuga!

3. Напљувао сам ја Ароу неких 10-ак страна уназад, и упозорио да се не би још ко зајеб'о.

4. izašla treća sezona a? aj bači link ako te ne mrzi

Је л' мени кажеш? Торент 'оћеш?

5. oće pičke

edit: faconi, trejler mi je bio sasvim sasvim dovoljan:)

6. Tražio sam šta da gledam i video taj komentar, pa sam je odložio, posle ovog iznad odlažem do daljnjeg! Mada je trejler zanimljiv...

7. Nego, jel gledao neko Criminal Minds? Jbt, ako preteraš stvarno počne da utiče na psihu. Prosto da SAD ni na slici ne poželiš da vidiš.

8. okej je kriminl majnds. ništa ne dobijaš nit gubiš ako gledaš, razbibriga

9. Је л' мени кажеш? Торент 'оћеш?

tebi tebi, al' ništa sad, provalio sam da sam gledao treću sezonu...

10. kakva je ova nova serija o bibliji?

11. Nego, jel gledao neko Criminal Minds? Jbt, ako preteraš stvarno počne da utiče na psihu. Prosto da SAD ni na slici ne poželiš da vidiš.

то ми је једна од омиљених серија, волим те криминаљистичке и бог
    надам се да знаш да је већина случајева узета из истинитих догађаја, тј. сценаристи се тиме користе кад пишу ово за серију :D

12. Викинзи јебу, изашла шеста епизода. Саће Рагнар да сјебе оног главног, јоооој.

13. Баш хтједох то написати, па само још да додам да је изашла и друга епизода Гејм ов Тронс-а (трећа сезона офкорс, за неупућене)

14. Е јес јајара овај Роло...

15. Još malo, desetak posto još i idu Vikinzi a posle GoT.

16. то ми је једна од омиљених серија, волим те криминаљистичке и бог
    надам се да знаш да је већина случајева узета из истинитих догађаја, тј. сценаристи се тиме користе кад пишу ово за серију :D

Ма волим и ја, ал кад гледаш по седам осам на дан, не мож а да се не запиташ, да је само део стваран, колико је то болесно друштво... Па само неколико комада, оних успешнијих има укупно преко 300 рецки.

Иначе, није већина него само неколико, три или четири већ сам заборавио, који су узети за потпуне паралела - на пример БТК. Но делимичне паралеле су више пута понављане, више као шаблонске.

17. Последња епизода Гејм ов троунса сморила. Ама баш ништа се није десило. Пропашће к'о и Вокин' дед. Тема се шири превише и разводњава. Колико видим, биће шурнаес сезона.
    Сад све наде полажем у Викинге.

18. Многе је то одбило и код књиге. Буљук ликова, пола побије, на њихово место доведе нове, а у истовреме неке нове оживи.... Смори те само да памтиш родослове од њих 358

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.