Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. 1. debra
    milion mesta prazno
    1000002. ona britanka ludača Jaime Murray

2. Jaime glumila u seriji Hustle!

3. i u spartaka se jebala ko štuka isto

4. Гледао сам је у Хаслу. Ипак је Дебра лепо рекла: ,,Бледа је ко леш, а нико није блед у Мајамију."
    Да, то је Дебра рекла Декстеру, парафразиро сам мало, али поента је ту, лешина, британка, повраћам.

5. The last of us izasla druga sezona, tj samo jedna epizoda, negledljivo smece

S druge strane nova sezona Black Mirrora jebe milosnu majku, dosta bolja od prethodne

6. Super serija, preporuka.
    https://www.imdb.com/title/tt31438328/
    P.S. KVARIŠA Šon Bin naravno neće preživjeti do kraja LOL

7. Ма немогућее?!?!

8. Stvaaaarno je tako!

9. Видео пре тебе хе хе!
    Али, чекамо трејлер реално.

10. Trenutno gledam "Mama i tata se igraju rata" ima za dž na rtsplaneta.rs

Pogledao sam prve 3 epizode zasad i baš mi je super serija.

11. Село Гори а Баба се Чешља

12. Пси лају а ветар носи

13. Sprdajte se vi, stvarno je dobra serija, barem meni. Uvijek sam više volio te komedije/drame koje se bave običnim ljudima, nego tamo neke Narcose, CSI, i slično...
    I IMDB se slaže, ocjena je 8.

14. Upravo sam završio cijelu prvu sezonu. Mogu reći da sam se navukao.

15. Nikita. Upravo gledam po kozna koji put.

16. Mama i tata se igraju rata

uuuu cuo sam za ovo, cim odbindzujem tajne vinove loze i selo gori a baba se gengsta prelazim na mama tata rata

https://matrixworldhr.wordpress.com/wp-content/uploads/2012/06/205457_1987791294719_1241422682_2354051_2481259_n.jpg?w=539

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.