U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
bila bih mu rob, doživotni
Nema smisla da ona slika bude poslednji post, zaslužuje mesto u vrhu stranice!!
http://us.cdn002.fansshare.com/photos/jensenackles/jensen-ackles-296235557.jpg
Rodila bih mu šestoro dece, ne bih mu ni alimentaciju tražila. :3
Odgledao prve 2 epizode Supernaturala. Hoce se vijaju svih 9 sezona, odnosno 198 epizoda sa zlim dusima i utvarama, ili ce da ima neku pricu serija? Ne morate bas da mi kazete ko ce da umre, ako odlucim da gledam dalje, ali cisto ono, da znam sta da ocekujem, jerbo cu dobar deo zivota da protracim ako budem krenuo da gledam do kraja...
Pa pazi, ja koliko sam uspela da izvalim za ove dve i po sezone, Din je ono baš zgodan.
Биће касније, с почетком пете ако се добро сјећам, тема која ће се провлачити кроз читаву сезону, па и следећу. Послије тога, биће нова тема која ће исто заузети комплет сезону. Издурај још трећу, и крајем четврте постаје полако занимљивије.
U trenutku sam se istripovao da mi pricas o sezonama, ali sam skapirao da mislis na epizode... :D Nista, nastavljam onda, taman sam dotle stigao... Hvala!
P.s. I hoce ovaj vise da pojebe neku od prepicki koje se pojavljuju u svakoj epizodi? Mislim, koji kurac?
Оћете спојлер за Викинге?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ragnar_Lodbrok
necemo
a da ako ne znate, vikinzi su mini serija tj. valjda ce samo jedna sezona da bidne..
Нема потребе да се више снима.
Da skidam ove bradonje Vikinge? Je li vredna serija gledanja? Ako je ložačka kako izgleda na osnovu trailera, skinuću.
Mads Mikkelsen u ulozi Hanibala i Lorens Fisburn, nova je serija ima na torentu prva epizoda, ovo ne moze da bude lose
http://www.youtube.com/watch?v=A8wtq5M7RrA
Ало браћала, о сезонама сам и причао :)
ЕДИТ: истриповавши се да си ти говорио о другој сезони, а не о другој епизоди прве сезоне како тек сад уочих. Јебига :)
Провироне, дефинитивно гледај. Нема пресеравања типа кад закољеш чо'ека из њега пршти ко да има триста литара крви, па они слоумоушни и остала чуда што су нпр. у филму триста спартанаца. Све је врло реално и квалитетно с изузетно малом дозом научне фантастике у пар сцена, а везано за нордијске богове. Занемарљиво, а ко воли, њему још боље.
Ok, Faco. Sad skidam "Hanibala" ovu jednu epizodu i posle toga su bradonje na redu. Deluju mi dobra serija, ionako bih sad gledao ta rokanja bez mnogo drame.
И ја ти препоручујем викинге. Много јака и реална серија.
Upravo odgledah uvodnu epizodu "Hannibala". Obećava mnogo, ima ogroman kapacitet, pre svega u likovima. Mads potpuno razara kao pojava, odličan izbor za ovu ulogu, dok mi lik i glumac koji igra Grahama deluje kao čist promašaj, gori i od Nortona. Naravno, postoji potencijal da se serija zasere više od ijedne do sad. Laurence Fishburne dobar u svojoj ulozi, verovatno će biti i bolji. Sve u svemu, ova serija će biti ili spektakularna, ili ogroman promašaj.
Skinuo sam epizodu jos pre neki dan, al nisam odgledao...trebalo bi i druga za vikend da izadje...
Ima li na tv-u Hanibal i Vikinzi?
Sklanjaj taj link Deranje lolo