Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. gledao 'better off ted' pre neki dan, moze da nasmeje.

steta sto prekinuli.

2. Piter je sranje, detektivka je vrh (posebno kada ih bude dve, aham, dve "iste"...), naučnik kida, kao što si primetio.

Od druge sezone, negde sredine, serija se lagano pretvara u najbolji SF obrađen u serijama, ako ne računamo neke serije u izmišljenim svetovima i svemiru. Doduše, ima i ovde "izmišljenog" sveta, videćeš. Ne odustaj sad :)

nastavio sam sa gledanjem

3. Je l' skidao neko nekad italijansku seriju Trinaesti apostol? Keva mi rekla da joj skinem da gleda, ali kad kucam na italijanskom naziv izadju mi tipa 5 epizoda samo, a kad kucam na engleskom izlaze mi razne gluposti, samo ne ta serija lolo.

4. Evo nove dobre serije, Netflix je pre desetak dana izbacio čitavu sezonu odjednom.
    http://filmskerecenzije.com/marco-polo-2014/

5. je li ima neko kvalitetan torent za 3. sezonu The Wire?

6. još veće govno nego bouns

7. gledaj boardwalk empire, evo sad se završila pa moš i maraton

8. Castle je jedno od govana koje pratim, a iskreno neam pojma sto ga pratim,...tj "pratio" jer nisam uopste gledo zadnju sezonu...moja topla preporuka da slobodno zaobidjes seriju, jer iako ponekad se moze zadesiti neka zanimljiva epizoda, ne gledajuci ovu seriju neces izgubiti mnogo...

9. Мени ништа више од серије за убијање времена, одгледам некад уз вечеру кад налетим, није ми пало на памет да скидам и гледам целу. Баш сам се изненадио кад сам прочитао велике похвале на Шарповом сајту, могуће да је писала нека риба која се ложи на трапавосмушено симпатичне момке.

10. Али пошто ти баш превише волиш Пријатеље, можда ће ти се и свидети лоло

11. e da, ako hoćete dobru komediju, ali baš dobru skinite Reno 911!, originalan humor i moglo bi se komotno reći ispred svog vremena. da je danas puštaju bila bi pomama na internetima

12. imam problem sa tim klasičnim krimi serijama, SVE ih pratim. ovu nisam nikad, reko' možda je falična po nekom pitanju, možda je do mene, al nikad epizode ne odgledah. sad ste me bacili u razmišljanje

13. haha, jepse stevane, znaš me :)

14. Pa njidro ako pratis sve te krimi serije, ova ce ti serija mozda biti i zanimljiva, jer ubacuje pomalo nadrealne elemente kroz pomalo flaficastu atmosferu dje jedna zgodna policajka hapsi i rjesava slucajeve slucajeve i apsi sve krsitelje zakona u bez obzira dal su oni senatori, teroristi, sefovi mafijaski porodica,... nesto skoro ko Vucic po Srbiji.

15. Castle mi je više za gledanje kad šaltaš kanale pa naletiš ali ne i da sjedneš redom da gledaš.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.