Valjda Bron? Prva sezona od 10 epizoda je vrhunska. Obavezno odgledati, bukvalno bez mane. Drugu sezonu ( razlicita prica tj misterija) sam poceo ali me nije nesto posebno privukla pa sam batalio.
Jes Bron, Borgen je druga koju su mi preporučili.. Vrlo moguće da ću to pogledati dok se čekaju Hanibal, Čru detektiv i Fargo. Gejmotron i Vikinge dobijam na kašičicu, pa mi ne pokrivaju slobodno vreme ( ove 4 epizode što su se pojavile iz cuga sam usisao prebrzo, jebem ti zaraznu seriju)
Valjda Bron? Prva sezona od 10 epizoda je vrhunska. Obavezno odgledati, bukvalno bez mane. Drugu sezonu ( razlicita prica tj misterija) sam poceo ali me nije nesto posebno privukla pa sam batalio.
Wilfred
Dosije X (uskoro će novih šest epizoda)
Jes Bron, Borgen je druga koju su mi preporučili.. Vrlo moguće da ću to pogledati dok se čekaju Hanibal, Čru detektiv i Fargo. Gejmotron i Vikinge dobijam na kašičicu, pa mi ne pokrivaju slobodno vreme ( ove 4 epizode što su se pojavile iz cuga sam usisao prebrzo, jebem ti zaraznu seriju)
I jel gledao neko 12 monkeys? Sve sam skeptičan zbog masterpis filma, al opet bio sam i za Fargo pa serija ispala brutal
odgledala sam prvu epizodu "white collar" i već mi se jako sviđa.
ljubav se rodila.
Vidra voli momke u odijooelima
i previše.
kad mi sinoć drugarica reče da je peder u stvarnom životu, mislim da sam malo umrla. života mi.
Kao i svi zgodni đečaci, već ima momka.
oženjen je :(
Još grđe ako je oženjen!
Ako je ozenjen nije ustrojen
Možda Vidra misli da je oženjen dječakom, to se kaže "omužen"!
U jako za ovo treba RD smajli :+++D
dobar su par, jebiga, da ne griješim dušu
http://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2015/01/bomer-pcas/matt-bomer-and-simon-halls-peoples-choice-03.jpg
Zatrpao se serijama, odlučio da gledam samo na završetku sezone, tako da je konačno došlo na red:
http://www.imdb.com/title/tt2085059/
Dobar peder=mrtav peder
Celtic, još uvek mi prva epizoda izaziva mučninu i prisećanje na fragmente jednog Valsinarbovog posta.
Hahaha neko prco svinji mamu
Ne baš tako, ali svinja jeste u igri.
Hvala, Aga, pripremiću lavor i maramice.