Prijava

LOL. Stvarno jebeno ima. Nađoh ipak posle preko nekog drugog sranja. Kad degenerik koristim jebeni pajrat bej... A što je najgore, u guglovom srču mi nije izbacio kikesov torenat.

Griffine, sve filmove i serije ovdje prvo traži, mora biti:
https://torrentz.eu/

Трећа сезона Ханибала је почела. Онако, вуче сличности са филмом Ридлија Скота из 2001. само што је сад откривено оно што се тад није знало - Ханибалово порекло. Јесте много замршено, немам појма шта је са Крофордом, да ли је убијен или не. О.о
Генерално, серија је за осмицу, а имала је потенцијала да буде једна од најбољих серија свих времена.

Prove, čekaj prvo da završi sezona. Kontam da u scenariju imaju neki preokret kao keca u rukavu, inače gledanost ode ko djeca iz škole.

Pa oni su samo likove uzeli iz knjige, uopšte se ne drže Harisovog plota iz knjiga, samo nekih delova. Nisam čitao knjige, ali znam da su filmovi rađeni po knjigama, a ovde je sve krenulo od susreta Grejema i Hanibala. Mada, najviše sam mišljenja da oni ovde planiraju pun kurac sezona, pod uslovom da budu gledani. Tek treba Hanibal biti u zatvoru, pa završiti priču sa Grejemom, pa možda čak neke 2020-te ubace i Starling. Mnogo komplikuju, jebem im mater. Gledao sam sve epizode i više ne mogu da pohvatam ko je živ a ko nije.

Pa nije serija (ne samo ova, sve) pravljena za tebe, pismenog čovjeka, koji si čitao knjigu i znaš hronologiju, nego za onu većinu, tj. višemilionsku rulju od publike koja nikako ne ljubi knjigu, sjedi i bulji u ekran i samo čeka šta će se desiti ;-)

Haha, napisao sam da nisam pročitao knjige, ali da znam hronologiju. Meni se ne sviđa što su reditelji umislili da su Dejvid Linč pa kroz neku fantaziju se udaljavaju od drame koja treba da preovladava. One scene sa litrima krvi, Vilove vizije, histeričnost karaktera; sve mi to nekako kvari dojam. Ima serija blistavih momenata, ali je izgubila dosta forsiranjem neke moderne horor-kulture. Zamisli sad da je seriju radio HBO-a, koji su majstori drame i realnosti (Sopranos i The Wire) koliko bi to moćna serija bila.

Elem:
http://media.giphy.com/media/fC5dIQSy8S4og/giphy.gif

Provironova reakcija kad neko pohvali njegovu pismenost i kao pamet

jbt pogledaj jos jednom epizodu, pa pohvataj sta kako, mora malo slozenije, zato je i tako savrseno... moraju sad lagano da se razmrse neke stvari, u ovoj poslednjoj smo videli povratak vila, i oprastanje od abigejl, koja je predstavljala deo njega koji je zeleo da se vrati hanibalu.. drugi deo sezone ce da objasnjava kad se pojavi red dragon..

samo rad kamere i gluma madsa su kod mene obezvedili desetku, ostalo da ne pricam...

Nisam nešto oduševljen Hanibalom, gledam al ne revnosno. Ono što me iritira je što fura iste zakone sveta mašte kao druge holivudske sapunice. Mislim na to što detektiv prvi uleće u zonu zločina dok iza njega swatovci pod punom ratnom opremom čekaju da im da znak da je sve čisto i slične akcione scene sa kancelarijskim službenicima. Ili to što je ubistvo sudije pretstavljeno kao i svako drugo, pa zbog sudija se uvodi vanredno stanje u zemlji, ne može to tako. Ništa od takvih stvari nije moralo da se ubacuje ali nekako vole da dramatizuju preko mere dobrog ukusa.

Inače, volem Bron što neko postavi tizer iznad, baš ga iščekujem.

ja ne znam da li mi gledamo istu seriju

Zavrsih jericho i bas mi se svidela serija. Šteta sto nije nastavljena. Veceras počinjem bordvok empajr da gledam. A ako ima neko u međuvremenu neku sličnu seriju kao dzeriko neka preporuci?

Da li neko zna gde mogu da se skinu, ili kako se zovu, sve one serije o II svetskom ratu, tacnije ono sto se daje na History channelu?

Svako jutro u poslednje vreme hvatam loma, i ranije sam gledao, ali bih bas voleo da uhvatim i pogledam od pocetka rata, do kraja, sve epizode.. Ne znam ko je radio seriju, pa po njima da se nadje..

EDIT: Drugi svetski rat u boji se zove, ako neko zna gde ima da se nadje, neka javi.

EDIT 2: tako su ga preveli, ali na jutjutu nije to to kad se ukuca...

EDIT 3: Mozda i jeste, pogubio sam se..

Bvdlga imam je kući 45 giga narezanih dokumentaraca o Drugom svetskom ratu, sve skidano sa torenta i još gomilu linkova koje tek treba da skinem.

Da ne misliš na ovo

http://www.imdb.com/title/tt1489097/?ref_=nv_sr_2

Pazi moguce, posto je po programu History-ja viasat (onaj sa plavim H) nazvi Drugi svetski rat u boji.. Nasao sam na jutjubu, jbg snimak je neki sa b92, ali mislim da je to to. Prepoznajem po onim opisima sa zastavicama kada se krecu u bitku neku, pa stave Nemacku ili neku od saveznika i one strelice kuda se krecu. Narator je na srpskom, a inace original je neki englez sta vec...

Ali evo sad sam kucao to na jutjubu, to je to.. jel imas prevod za sve to? Da skinem onda sa torenta, ne bih bas da slusam ove nase...

EDIT: Nadjoh prevode na prijevodi-online. ... hvala gonzo

Super što si našao. Kao što već rekoh skidam sve sa torenta, doduše bez prevoda. Mrzi me da ih tražim, a i dobro dođe malo zbog jezika.

primećujem jednu stvar u Hanibalu koja mi opasno ide na kurac, dijalozi urađeni ko polu šapat, a zvučni efekti pojačani do maksimuma, jbt naprežem se da ih čujem šta pričaju, a kad Vil Grejem ima vizije/flešbekove ori mi se cela soba i pola zgrade imam utisak.

gonzo
imam je kući 45 giga narezanih dokumentaraca o Drugom svetskom ratu,

banja.
jel imas neki o svetom gralu i nacistickoj potrazi za istim?
gledao sam nesto,al slabo sam nailazio na potragu od samog pocetka.sve nesto oko 40ih.

jel imas neki o svetom gralu i nacistickoj potrazi za istim?

Imam o svetom gralu, ali samo kao deo jednog drugog dokumentarca. Skinuo sam svojevremeno jedan, ali je nešto bio loš snimak pa sam batalio. Mada bih morao da proverim po tim diskovima, da se podsetim.