Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahahahaha vidi nadimak. Trebao si neljuti ako si vec mislio da pravis kontrast neki
De mu nije legla uloga ima onaj pogled ok kapiram da moram da pazim na unuka ali idem prvo da iskaram onu matoru bicarku pa cu dati unuku da duva jer koga bre brate boli kurac
Meni je to jedna od najprirodnije odigranih rola, što bih zamišljao Vokena na njegovom mestu. Mislim, kapiram da bi i on bio odličan, ali ne bih ništa dirao.
Nisam ja ni pomenuo vokena nego seltik ja sam se vec izjasnio editom sta mislim o glumi
Pa znam, na njegov post se i osvrćem. Tebi sam se samo nasmejao što si morao guglati :D
Ma de znam ko je ko ne gledam filmove i serije uopste
Čuj, morao guglati, Samo izrazim pretpostavku šta bi bilo kad bi bilo, a pseto odmah gugla i gleda da li bi se Vokenova faca uklopila :-)
O jebo vas voken da vas jebo pa nije zoran radmilovic da moram da znam ko je
The Enfield Haunting
http://www.imdb.com/title/tt4036886/?ref_=ttep_ep_tt
Kako me navukoše... Jedan od najbezveznijih krajeva ikad, postoje glupi a postoje i ovakvi krajevi, sve pčekivah da postane brutalnije al kurac... Dvojka (ne mislim na prelaznu ocjenu nego na onu od 1 do 10).
Pseto, ne uzimaj Vokenovo ime u usta uzalud, moraš znati gradivo, sutra rano u zoru ću te ispitati, dakle, primi se učenja LOL
Kad voken bude pijan improvizovao predstavu javite mi se
Kolika nubara od 0 d0 100 moraš biti da precara Radmilovića porediš sa Vokenom. Nelol ovde jedan klasičan
100,27
127.3 fazon
Hahaha to boh taj neki fazon sam hteo da odradim ali sam se sjebo
Skečujem ja umesto tebe nema problema.
♥
Evo Vokena, gleda vas, majku vam božju:
http://images.boomsbeat.com/data/images/full/186103/3361971-jpg.jpg
Morao sam početi da gledam GoT, pošto je aparentli postao deo opšte kulture. Tri sezone za manje od dva dana.
i ?
Lol, Lanisteri su zakon. Starkovi su klasični averidž srpsko pleme, sirovi i veruju u neki antički moral. Ned Stark junak sirotinje, Tivin gospode.
Od ovoga što sam video, jebao bih opasno Džejmija Lanistera i sestru mu, onu divljakušu što vodi Nedovu decu i džindžerku Džona Snoua.