Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. http://www.imdb.com/title/tt1442449/ ja se ponadao da je dobra.nervira me kako su akcione scene uradjene, sa nekim glupim efektima.imao sam utisak kao da gledam crtani film..
    planiram da skinem seriju hanibal.kakva je?

2. Preljepa serija, labokv. Moraš imati živaca u početku, dok se ne krenu dešavati određene radnje, stanja i zbivanja. KVARIŠA A onda...kraj KVARIŠE

3. nastavicu je onda ionako nemam neki izbor

4. Mislio sam na Hanibala, ne na to što si linkovao. I ponavljam, ako hoćete viteško klanje, počnite gledati ovo, ja sam ugodno iznenađen:

http://www.imdb.com/title/tt4218618/

5. http://cultofghoul.blogspot.rs/2015/09/hannibal-tv-2013-15.html

Evo vam mišljenje o Hanibalu od najvećeg stručnjaka za horor međ' Srbljem.

6. Hahaha, Tjomi, jes ga lik nahvalio, ko ono: "Moje dijete ima sve petice!". Jel mu možda i suđe oprao?

7. HANIBAL ne pokušava, kao skoro sve druge serije, da vam se dodvori. On vas tera da prihvatite njegova pravila igre: ne trudi se da se uvuče u vaš patetični „stvarni“ svet banalnim brendiranim detaljima (poput, recimo, True Detective fijaska) muzike koju slušate, sporta koji gledate, viceva koje već znate, marki pantalona koje podguz imate, naslova iz novina koje svaki dan čitate – već, naprotiv, čini sve da vas uvuče u svoj sopstveni hiperstilizovani svet, da vas tamo posadi i zasadi i da vam tamo gaji gljive gadosti iz polagano trulećeg mesa...

:up

8. tu je uvek Mikelsen da održi jednu od najfascinantnijih škola vrhunske glume ikada kamerom zabeležene. Ovo je, bez ikakve sumnje, za sve antologije. Kakvi Oskari, Emiji i emui, ovo je za svaku školu i udžbenik, za vremensku kapsulu, da se pošalje u svemir sa najužim izborom najvećih ljudskih postignuća.

potpisujem, da se ne usudim da kazem najbolja gluma koju sam gledao, ali svakako je na samom vrhu, izjednacena sa jos par remek dela

9. kako pise lik, koje je ovo izrazavanje, oci me bole.. ali je pogodio neke stvari bas u zivac

10. zasto su prekinuli posle trece sezone?

11. Нека су, ово за Кларис што је написао овај не може бити тачније, било би као да креће серија испочетка.

12. Labokv brt zamisli prosecnu americku porodicu da gleda ovo.. Mala gledanost jbt, mozda je i bolje tako... Pogledaj sve ce ti biti jasno.

13. Heroji se jopet rodili http://www.imdb.com/title/tt3556944/
    i po svemu vidjenom bice vece govno od originalne serije...Kad su vec usrali originalnu seriju mogli su ovu bar malo popraviti...ali ono isti penis kao i prije...

14. E ovo govno ne bih preporučila ni najgorem neprijatelju. Likovi su jednodimenzionalniji od onih u "Prijateljima", radnja je isforsiranija od one u "The Big Bang Theory", sve generalno je toliko iritantno, a vuče te i dalje da gledaš i nerviraš i sebe što gledaš to sranje. Odgledala sam sve sezone. Nemojte ponoviti moju grešku.

15. Nisam gledao ali moram napomenuti da mi se ne svidja silovanje nesretnog Pablita. Vidio sam bar 3 filma ili serije o njemu a garant 70% izmisle.

16. vrhunska serija, slusaj da ti ja kazem

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.