Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Arested prve 3 sezone prelepo, cetvrta mi jos stoji skinuta valjda netflix radio i to nesto mnogo godina posle 3. I prilicno je sranje, ali mi je svakako uz office najbolja.. Moracu sejmles da vidim kad hvalite toliko, a trebalo bi i parks&recreation da je dobra

2. Иначе, нетфликс ради и у Србији (са регионалним подешавањем на Србију тј.), први месец бесплатно после 8 евра месечно, мада избор је доста суиромашнији као и обично за све што се пласира на наше тржиште

3. Izašla 2. epizoda Šejmlesa.

4. Tek sad završavam Fargo, sezonu drugu, prejaka stvar. Indijanac i onaj policajac najgotivnije glave. Ženu od debelog bih tukao džogerom po glavi, noćima.

5. Resih i ja da odvojim vremena i krenem da gledam taj cuveni Brejking Bed koji svi nesto nahvalise. Evo zavrsavam 3. epizodu prve sezone pa me zanima posto ima jos dosta do pete sezone, da li cu propustiti nesto ako posle prve krenem odmah petu ? ili da gledam do uskrsa

6. какво глупо питање. па пропустићеш другу, трећу, четврту и добар део прве. зашто би уопште гледао само пету?

7. Ajde izdrzi tih desetak epizoda dok udjes u pricu posle klizi lagano

8. ahahaha kakav je rasni

9. Tvorci serije su priznali da nisu znali kakvu reakciju publike da očekuju posle prve sezone. Međutim, kasnijom analizom su došli do zaključka da im je (zaboravih tačno koja, ali među prvih pet sigurno) epizoda sa propadanjem kade bila prekretnica i koja je kupila publiku. Tako da gledaj i ne brini ništa, klupko počinje polako da se odmotava.

10. Обрнух The Shield http://www.imdb.com/title/tt0286486/

Напета до самог краја. 9/10

11. The Shield fenomenalna serija..jamajcanin, ti ne gotivis krimi serije izgleda cim pitas tako nesto.

12. ENO GA DOSIJE IKS NOVI IZAŠAO

13. Ima već i prevod.

14. sad ga gledam, izgleda da su ga uradili na nivou, nisu razocarali

15. Немој да је спојловао неко

16. jel imate neki dobar linak za Shameless se06 ep03,

hvala

17. izbrishi brate internet

18. Пушач је Молдеров прави отац јбгуу

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.