Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. hahah ipak si odlucio da je bolje ne preskociti 2,3 i 4. sezonu

2. Pff pogresio bih itekako, 4. sezona je i z d r k a v a nj e
    neverovatna zaraza od serije, ne mogu zavrsiti epizodu a da odmah ne pogledam pocetak sledece, bas sam u dahu odgledao

3. hahahaha ma ne seri da bi pogresio
    inace vaist,serija masterpis

4. i da dodam

da je meni tajo sposoban da na nacin slican ovom zaradi pare kao w white, pucao bih u noge svima koji se nesto pobune protiv toga, a ne ko ovi mongoli iz njegove porodice

5. Nisi ti Jamajcanine skonto seriju izgleda...

6. Јамајчанин
    i da dodam

da je meni tajo sposoban da na nacin slican ovom zaradi pare kao w white, pucao bih u noge svima koji se nesto pobune protiv toga, a ne ko ovi mongoli iz njegove porodice

па можда зато што ти "монголи" не желе да имају оца и мужа који се бави криминалним активностима и који је негативац ;)
    јел си размишљао у том правцу?

7. Gledao sam Dosije X neko veče, Molder baraba, u stilu Henka Mudija izradio neku doktoricu da mu sredi magične pečurke u istraživačke svrhe, pohasao ih i otišao u provod..
    Spremam se da pogledam Vinyl, jel deluje ko zaraza, tj. da li ću se naložiti ko konj pa morati da čekam epizodu svake nedelje? Da čekam u tom slučaju celu sezonu u paketu

8. mislim da neces peaks, mada pilot traje skoro 2h pa je zato bilo dovoljno mozda

9. jesam, razmisljao sam i dosao do zakljucka da koliko god neko iz moje porodice moze da zasere, nema te sile koja bi me naterala da stanem na stranu protiv njega.krv nije voda, podrzao bih ga ma u koliko god velika sranja upao, kakav god da je rizik ili koje god mutne radnje da se odvijaju. mozda zvuci glupo i klinacki ali je istina eto.
    Ne bih mu trazio manu, vec resenje i pomoc, kazem - ako je vec sposoban i pametan da na tim mutnim radnjama za brzo vreme sakupi novac, zasto bih mu tad okretao ledja !?. Sad izgleda kao da ovo sve pricam zato sto bih se ja jebao u guzicu zbog para i mislim samo na sebe, ali u stvari me zabole.Mada ipak kad malo bolje razmislim, uz malo rizika, meni ce to ostati kad tad svakako, a cak nisam ni ispustio svoje rodjene, tako da ne vidim sta je problem.. problem je kriminal jelte ? E sad, to sto je Walt alav i ne zna kad je dosta a pritom voli da se istice edit: i radi to zbog zadovoljstva, to je vec druga prica, tu bih se i ja pobunio vec. znate kako, sere mi se od postenja vise a vi se smejte i govorite mi da sam povrsan, plitak i ogranicen, zabole me. ponavljam, krv nije voda

10. KOME SMETA JAK KRV NIJE VODA

11. Po meni suština serije je u dijalogu Skajler i Volta, pred sam kraj serije, kada ona kaže, parafraziram, nemoj samo ponovo da mi sereš kako si sve ovo uradio zbog budućnosti naše porodice, a on joj odgovara: Ne, radio sam to zato što mi se dopalo i bio sam najbolji na svetu u tome

12. тебра, претпостављам да би се освртао по улици да се на неки начин случајно замериш неким дилејама без превише мозга, а било би ти кул да ти ћале који је до тада водио обичан живот уђе у посао са картелом и гомилом психопата лоло

баш сам пре неки дан завршио серију, листам после тему и не верујем колико ложана дрка курац на серију из преклиначких разлога

јери имаш на каверу скарфејса брото?

13. ne mozes da znas kako bi se osecao i sta bi radio dok ne dodjes u tu situaciju realno

14. Волтера Вајта изједа ракчина
    Те је он постао ракчина
    Која изједа минијатурни друштвени поредак

И то је у принципу то што се тиче ББ-а.

Иначе "Луцифер" је изузетно забаван ако изузмемо благо форсирање очигледних даун форица типа "-Ох Боже! -Хехе грешка, покушај поново, ехехехехехехе"

15. Evo mini serija, Sajmonova. Pojavljuju se i neki likovi iz Žice.
    http://www.imdb.com/title/tt0995832/?ref_=ttmd_md_nm
    Ima i ova, nisam je još odgledao, al' ne može Sajmon da ne valja.
    http://www.imdb.com/title/tt2492296/?ref_=nm_flmg_wr_2
    Napokon počela druga sezona BCS-a. A Peaky Blinders-i tek u oktobru, jebi ga.

16. Serije koje najviše iščekujem ove godine su Gomora i Narkos.

17. Kakvo je sranje serija The man in the high castle, o Americi šezdesetih u svijetu u kojem su Drugi svjetski rat dobile Sile osovine. Patetično, nemaštovito Amazonovo izdrkavanje. I drugu amazonovu seriju Hand of God sam jedva završio, doduše posljednje dvije epizode su bile zanimljive, a nahvalili ste je na forumu ne znam kako.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.