Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. A ja ti rekao da čitaš prvo strip, tu ne treba net ni struja.

2. Braco, skida se Gomora 2.sezona

3. mad men- uh kakav kraj, trebalo mi je par minuta da pohvatam..
    nikada nisam bio dobar sa recima, al eto, prava drama jednog prelepog perioda, sjajni likovi, zivotne price i problemi u kojima se svi mozemo pronaci
    svakako ide medju omiljene serije

4. Valja li Black Sails?

5. Valja, Fađo, skidaj.

6. Ok, hvala, stavio sam da se skida.

7. Tomi Šelbi dobio potres mozga jebote.

8. ukro mač debeli jebo mater svoju

9. kako nije izasao pricer danas tj druga epizoda?

10. Izlazi sledeće sedmice. Mene prva epizoda nije oduševila ali nastaviću za sad da gledam.

11. neka miniserija da dere ?

12. Armine, imaš pvt!

13. uzeo sam horice and pete, ali uzecu u obzir i vase predloge

14. horice and pete prejaka serija.zasniva se samo na dijalozima i raspravama.steta sto su izbacili cicu

15. poldark nie lošo

16. Person of Interest јебе уједначено ево девету епизоду за редом, биће то савршен крај серије, плус две епизоде недељно, фазон "да се не љубимо".

17. Foresteru, još samo ove sedmice ide tako, dakle, sutra je 10. epizoda, a onda 11. 7. jula, 12. 14-og i finale serije 21-og.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.