Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. koja serija tebi nije dobra za pogledati, takva ne postoji

2. stvarno, brate, celtic, je l' ti serije gledaš na brzini 2.5x kad stigneš tolko da ih obradiš?

inače, oz sam skoro uzeo da gledam

ako je HBO produkcija nešto znala da uradi u Oz-u, Wire-u i Sopranju, to je da svakog lika isplanira do najsitnijih detalja, pa i one što poginu deset minuta nakon što su se pojavili u seriji

bude mi žao jer su mogli sati materijala na osnovu tih likova da se naprave

a na suprotnom kraju tog spektra stoje likovi iz walking dead-a i falling skies-a, recimo

sledeća serija na meniju je onaj kurac što ste nahvalili dvesta puta u zadnjih mesec dana, posebno seltik i arming, podsetite me kako se zove

3. Uu da da da !!!! To to !!

4. Ne Rađ, imam dva računara, pa gledam po dvije serije odjednom, ko će sve to gledati pažljivo i polako.

5. Ovaj post sa kerom je seltikov najbolji post na sajtu vukajlija.com ikada

6. Hvala, druže Čukica, nastaviću sve da vas radujem, naravno, besplatno.

7. ja sam se juče vratio piki blajndersima i nema šta, druga sezona je oprala, treća ide mekano za sad, mada sam siguran da je bombastična, tu nema govora

piki blajnders to smo mi
    najjači smo najjači

8. Mene ubi piki blajnders kolko smara sa onim scenama usporenim sloumoušnima. Kao idu ulicom ono sloumoušn. Izlaze iz kola sloumoušn. I neka muzika kurčeva... Ma daj jbt.

9. daj brate to se desilo 3 puta u seriji, ne zajebavaj

10. sloumoušn kad artur lagano šeta i scena se ubrzava kad on udara lika iz obezbjeđenja restorana pendrekom il tako nekim lakim naoružanjem je dobila aplauz od mene

11. daj brate to se desilo 3 puta u seriji, ne zajebavaj

I svaki put je jebalo kevu kako je ispalo.

sloumoušn kad artur lagano šeta i scena se ubrzava kad on udara lika iz obezbjeđenja restorana pendrekom il tako nekim lakim naoružanjem je dobila aplauz od mene

+13242

12. sloumousn mi sluzi da ga izdrkam na brzinu kolko je dobro

13. kolko ovde jebe sloumousn sa prejebnom muzikom ajojaojaojaojaojaj

14. Do jaja je kad Artur fakin Šelbi uzme sneg na 3:30 kako piči po gradu.

https://www.youtube.com/watch?v=zQJRDKtoW_I

Inače, khm, čudno da Roki ne gotivi seriju o ciganima.

15. mene ova serija nekako naloži, nabrije, kako god hoćete, digne me, evo je prava riječ napokon, ali me digne na 10 minuta i ja u tih 10 minuta najčešće zapalim cigaretu i razmišljam o tome kako je dobro sad kad sam ja jedan tomas šelbi

16. onda se nakon tih 10 minuta vratim uobičajenim poslovima sa tugom na licu svom

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.