Prijava

Ista pesma kao i u onom Benny Hill videu iznad xd

Kako si opisao, Prove, mislio sam da je stvarno prljavština, a meni baš deluje suviše čedno, nadao sam se mračnijem. Ali gledaće se.

Ne znam da li je neko postovao, da li ste gledali, ali svaka preporuka.

https://www.imdb.com/title/tt5028002/

Sjajni animirani kratki crtaći, ko voli, izvolte:
Love, Death & Robots

Sale ja bas gledam to ovih dana, dobra

Kako si opisao, Prove, mislio sam da je stvarno prljavština, a meni baš deluje suviše čedno, nadao sam se mračnijem. Ali gledaće se.

Agilni, mislio sam prljavo i masno u kontekstu stari He-man na nekim jako androgenim steroidima i koksu, ne nužno da je treš. A ovo za mrak se slažem, i ja se iskreno nadam da će biti neki berserk pravac a ne samo tehnički apgrejdovana verzija stare serije.

Uuuuuuu dobar trejler, bio sam u fazonu ma kog boli kurac, prave reboot Himena, al evo okrenuo sam se za 180°

https://www.imdb.com/title/tt5296406/ - Dеsignated Survivor - Добра серија, на моменте врло добра, држи пажњу веома. ЈЕсу последњу сезону мало збрзали јер им рејтинг опао па гледали само да заврше, ал генерално добра серија

https://www.imdb.com/title/tt10009170/?ref_=nv_sr_srsg_0 - Blood of Zeus - Одлична цртана верзија грчких митова. Наравно, грчки митови су узети само као полазна основа и свет у ком се радња одиграва, а оно што је после направљено одступа од оригиналних прича, али је урађено одлично. Не капирам овакав рејтинг на ИМДБ, ал ајд.

https://www.imdb.com/title/tt10551256/?ref_=fn_al_tt_1 - Age of Samurai: Battle for Japan - Играна документарна серија о уједињењу Јапана. Врхунски одрађена. Опет ми није јасан ИМДБ рејтинг, као да конкуренција намерно иде по Нетфликсовим серијама и лупа лоше рејтгине.

Killing Eve skroz dobra serija ako se ignoriše pederska propaganda

Poremeceni homofobi LOL

Ko je gledao Faudu, ovo će mu se svidjeti. Preporuka.
https://www.imdb.com/title/tt10577736/

Spartacus solidna serija upravo je završio, preporuka

Sjajne scene antičkog seksa tamo, Jaime Murray i Lucy Lawless u lepom izdanju

Спаратака сам изрепризирао више пута, до јаја ствар. Мислим најпре на Blood and Sand и Gods of the Arena.

А пази овај трип Гамби, онај Енди Витфилд који је први глумио Спартака и касније умро има неке занимљиве бројеве везане за њега.
На пример он је рођен 1971. а умро 2011.
А прави Спартак је рођен 111. п.н.е а умро 71. п.н.е.
Обојица су имали по 40 година кад су умрли. Плус у Ендијевим месецима стоје исти бројеви, рођен 17. октобра, умро 11. септембра. Само јелте 17 уместо 71 јер је немогуће другачије.

Da bedara što umro taj OG Spartak, bio je baš DOJMLJIV u toj ulozi

Покидао је, биле би много јаче остале сезоне да је он и даље глумио и вероватно би снимили још једну, две. Онако су збрзали.

Slažem se, OG Spartak pokidao bas, mada ni ovaj drugi nije los realno. Nisam znao za te brojke Lestat, do jaja

Vise nisi gospodin?