Prijava

Nzm Sevast,nije mi se dopao ni jedan lik,radnja itd

Pa znaš zašto ti se nije dopao ni jedan lik? Zato što ih ne glume ljudska bića nego azijati. Kao da gledaš dokumentarac o žutim mravima na National Geographic tipa.

Mugunghwa kkoci pieot seumnida.

Squid Game pa ok moze da se gleda.zanimljivo je.realna studija likova cak su i one zaplete koji su sad u trendu lepo uradili, ne kao svedjani ili spanci sa svojim lose utemeljenim shock obrtima.

Šmoklja

Pa znaš zašto ti se nije dopao ni jedan lik? Zato što ih ne glume ljudska bića nego azijati. Kao da gledaš dokumentarac o žutim mravima na National Geographic tipa.

Poremeceni azijatski subhumani LOL

Vredi li gledati ovu dansku Chestnut man. Glumi neka naša.

Parazit je sranje, Squid game je vrh

https://www.imdb.com/title/tt14164730/ стиже нова крв за недељу дана
https://www.imdb.com/title/tt4687880/?ref_=nv_sr_srsg_0 и Голијат били бобан се не сећа да је ово снимио, одгледах негде пола сезоне на неком страном сајту још пре месец и нисам више могао да нађем тамо, чекам сад да скину ови наши.

Wicher druga sezona najavljena za decembar, osetno jači budžet imaju SJW govna pa su i efekti malo bolji od onog sranja iz prve sezone. Nilfgardski oklopi najzad ne izgledaju kao smežurane crne mošnice. Svejedno očekujem neki wokeism i dodatno ubacivanje manjina tamo de im mesto nije.

Ozark zadnja, 4. sezona će početi 21.01.2022.

https://www.imdb.com/title/tt3021686/?ref_=nm_flmg_act_8
Za sve koji vole palestinski cirkus... i Megi Gilenhol.

Jel gledo ko crnu svadbu
Ja sam gledao kad je stimac pobio tamo vlahe lezao posle u bolnici, maja djokic ga je nesto ispitivala posle je saletao siptar iz parade, onda ona paralelna prica o mutavom komentatoru to sam ispratio do onog dela kad je naisla ona neka luda pa ga potopila u vodu ne znam ko je ni zbog cega. Veceras sam gledao kao cerka od maje djokic je taj neki djavo, onaj svestenik siptar je umro valjda, umro valjda i kolega od nikole koje, a zena mu izrezana, ovaj video sina inspektor u fresci koji je valjda isto umro i vikao je katabaza verovatno je isto pobio ljude pa onda sebe ko stimac ali nista ne mogu da povezem kad fali 4 epizode izmedju.

ове домаће серије су сада већ зајебале и ове милка чоколаде обе ствари су хиперпродукција само излазе за једно немам пара за друго времена јбг
пратим дехтера иначе што се тиче серија данас је пуштена ваљда 4 епизода
сутра ће наши скинути на сајт па ћемо гледати

одгледах 5 епизода дехкстера почетак спор саце већ захуктава лагано шоутајм очекујем у наставку,

одгледах и ла касу добра је пуна преокрета

Pogledah Arcane, onaj Riotov. Nije loše ali sam izletio iz tog LoL hypea još prije 6 7 godina pa mi nije nešto impresivan plot.

Ali grafika je perverzija, jedna od boljih animiranih

https://www.imdb.com/title/tt1586680/?ref_=fn_al_tt_1
Ne videh da je neko pominjao ove careve. Jebački. Ko ima jači stomak neka gleda englesku varijantu.