Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. ne prekidaj, četvrta i peta razbijaju
    IZDRŽIIII!!!

2. Zločin, ali originalna, danska verzija od 20 epizoda. Jebeno napet triler i dokaz da su evropske serije superiornije od američkih. Ima ih malo, al' zato jebu kevu. Dobila Baftu 2012. godine.

Postoje i druga i treća sezona, ali prva ubija, ubija, ubija koliko je dobra.

3. važi njidro, pokušaću....
    isto, sad sam pokušala da odgledam prvu epizodu druge sezone Šerloka, i definitivno se razočarala.. načisto su sjebali lik Morijartija

4. Какве везе има ако се лик Моријартија разликује, важно је то да је серија пуно много дојајно урађена.

5. Ne radi se o tome što se razlikuje, logično da će se razlikovati ako je promenjeno vreme dešavanja radnje.. ne sviđa mi se način na koji su ga učinili drugačijim.

6. Upravo odgledao poslednju epizodu do sada snimljenu Boardwalk empire-a. Šta reći, koju posluku porati. Kraj 3. sezone jedan od najjačih obrta koje sam ikad igde video. Havarija.

7. epizoda sa irene adler ti se nije svidjela?
    e, jebiga. u svakom slučaju, meni druga sezona bolja, iako je morijarti pičkica

8. Lik Ajrin Edler su super odradili, sviđa mi se baš.. Sad ne mogu da se odlučim je li serija briljantna ili totalni promašaj :D

9. Morijarti je jedina zamerka odličnoj seriji! Eto, i Vidra voli stamene mačo likove... :*
    Uzgred, glumica koja glumi miss Adler je abnormalno jebozovna, moram priznati!

10. A da je jebozovna, to stoji .. najjača scena kad joj kaže da joj je merio puls.. what now, BITCH?! :D

11. Nisam siguran, možda. Šta, ono baš baš dobra ili može se pogledati? U'vatio sam je jednom kratko na Fox Crime-u i nije mi izgledala loše...

12. I jedno i drugo, meni se samo sviđa, mada su neki i preterano oduševljeni. :)

13. provirone, naravno, šta s' ti mislio :D

14. Kakva je serija Bermudski trougao?

15. http://www.imdb.com/title/tt1047931/?ref_=sr_1
    Neverovatno gotivna serija. Ima 6 epizoda od po sat i 40 minuta (praktično 6 filma) i odgledao sam je za 2 dana.

16. Декстер дефинитивно.

17. JESEN meni cini, ili je Walking dead izasao???

18. ja ću da se upišem pa kad budem imo vremena da pročitam sve, preporučiću vam nešto što niko nije preporučio hehe

19. Jos jedared...

JESEN meni cini, ili je Walking dead izasao???

I, da li neko moze da oceni ovu seriju, kaze par stvari, takoreci prozbori!?
    http://www.imdb.com/title/tt1439629/?ref_=sr_1

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.