Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. ne gledam slovenske, meni je Jean-Pierre Jeunet isti kao Almodovar, zbog njega tolerišem i francuski - inače samo englesko govorno područje

2. e francuski nikako ne mogu. što s' tiče filmova i serija, engleski španski i eventualno njemački, stara ljubav :D

3. uf, propuštaš mnogo - poslednji nemački koji sam gledao je Limeni doboš, drugi su mi smor

4. Штрафбат (Казнени батаљон)

Јес руска, ал разваљује. Серија о казненом батаљону где се може видети стаљинова тактика - све док ја имам више војника да потрошим, могу да рачунам на победу.

Иначе су у задњих десетак година почели да праве врхунске филмове и серије, са продукцијом која је на нивоу холивудске, а причом која врло често превазилази било шта што је Холивуд избацио у задње време (ал кад направе треш, боље ти Сигала да гледаш!).

Ако језик не представља баријеру, топло препоручујем.

5. Preporuke. Ja se ne mrdam od racunara dok je ne pregledam.
    http://www.imdb.com/title/tt0306414/

6. Dokle si stigao Denisikse? :D

7. Неко је препоручио серију THE KILLING, има ли ко каква искуства са овом серијом, ваља ли шта? Има ли још каква серија на ту тематику?

8. Гледа мој ортак, каже да је добра.

9. Неко је препоручио серију THE KILLING, има ли ко каква искуства са овом серијом, ваља ли шта? Има ли још каква серија на ту тематику?

Ja gledo dansku verziju (američka je njen rimejk ali je nisam gledao) i stvarno je fenomenalna prva sezona, druge dve nisu baš na tom nivou ali su isto dobre. Slična serija je ova:
    http://www.imdb.com/title/tt1733785/?ref_=fn_al_tt_1
    Isto je odlična, bolja od druge dve sezone kilinga.

10. Dokle si stigao Denisikse? :D

Pregledo sam, sve sam zapustio dok je nisam pregledo. Ima li jos kakva slicna ovoj.
    Bunk, Bubls, Jay najjaci likovi u seriji.

11. Хвала Магнифицент, букмарково сам па ћу скинути да одгледам кад будем имао времена, надам се да је вредна тога.

12. Ne znam da li se racunaju crtane serije, ali ako da, preporucujem Futuramu.

13. nurse jackie - medicinska sestra navučena na tablete
    suits - advokati, ali mega zajebani
    mad men (ako neko slučajno nije čledao), prejebeno dobra serija
    episodes - met leblank glumi meta leblanka

14. Gledala ja, dobri su.

15. Hujo, ja ti ne bih preporucio...Neko je vec na ovoj temi pisao kada sam se ja raspitivao, i bio u pravu u potpunosti. Prve dve sezone su meni stvarno dobre i zanimljive, i onda posle trece serija postaje takvo govno, da nisam imao nameru da odgledam ni minut vise. Samo ces se naloziti, i popizdeti posle toga...

16. Hujo, ja ti ne bih preporucio...Neko je vec na ovoj temi pisao kada sam se ja raspitivao, i bio u pravu u potpunosti. Prve dve sezone su meni stvarno dobre i zanimljive, i onda posle trece serija postaje takvo govno, da nisam imao nameru da odgledam ni minut vise. Samo ces se naloziti, i popizdeti posle toga...

Ja već na pola druge, nego me zanimalo da li je predlagao neko...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.