Drustvene igre

  1. Ne nisu u pitanju sah, nel juti se covece i mica, vec drustvene igre za kafanu. Nesto poput cugopola. Da se zabaviti i dobro napijete. Recite neku igru koju znate ili koju ste sami izmislili i napisite pravila.

  2. pa za šta je šah ako ne za kafanu? ak si mator dobro

  3. masne fote i blamovi.
    ovu prvu znate. ova druga se igra tako što kada ti neko da unaprijed određeni iznos moraš da uradiš to što ti kaže bez obzira koliki je blam. nijesmo je izmislili već viđeli na televiziju i mnogo nam se sviđela.

  4. Znam za onu o sahu kao ako u 3 poteza ne pojedes ni jednu protivnikovu figuru moras da pijes na eks. A ko izgubi pije 3 casice na eks.

  5. ova druga se igra tako što kada ti neko da unaprijed određeni iznos moraš da uradiš to što ti kaže bez obzira koliki je blam. nijesmo je izmislili već viđeli na televiziju i mnogo nam se sviđela.

    Mozes ovo malo bolje da pojasnis. Kakav iznos? A gde cu igrati masne fopte u kafani.

  6. ja ti dam deset eura i kažem da odeš do šanka tražiš čašu vode i prospeš je sebi na glavu.

    onda ti meni daš deset eura i kažeš mi da odem u WC i zakačim toalet papir za gaće otpozadi i tako izađem među narod.

    sve u svemu, para se obrće a narod veseli.

    a za masne fote sam se zajebavao.

  7. Nije ti lose ovo. Ali bilo bi bolje da ima nesto vezano za pice. Mada moze i ovo da se preradi i ako neces to da uredis pijes. Nije ni to lose.

  8. brate, kada dovoljno popiješ padnu blokade. dvoje su se tako i smuvali.

  9. dvoje su se tako i smuvali.

    Sigurno su se usrecili.

  10. ja i moja žena. u braku smo već osam godina.

  11. A ima i ona "Bum". Uzmete žestinu i brojite. Svako kaže po jedan broj, ovaj na kojeg je došao na red da kaže broj 3, broj deljiv sa 3 ili broj koji sadrži 3(npr. 3,21,23) umesto tog broja kaže "bum". Ako zajebe svi ili samo taj što je zajebo (pitanje dogovora) pije na eks. Nakon što sjebeš 2-3 puta postane zanimljivije. :D

  12. ja i moja žena. u braku smo već osam godina.

    Hahahaha. Srecan si covek.
    @CapooN
    Nije lose jel imas jos kakvu?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.