Zanima me koliko dugo po vama treba da se poznajete sa nekom muškom osobom (računajući da ste i vi istog pola) i da možete da mu priđete dok piša i razgovarate sa njim bacajući povremeno pogled na njegov polni ud?
Koliko dugo treba da bi mogli zajedno pišati i razgovarati gledajući se naizmjenično u oči i polne udove?
Ovo vas ozbiljno pitam jer ima ljudi koji me poznaju po par dana i dođu da mi gledaju u da 'prostite kurac dok pišam a još sam i neobrijan onako ne ličim ni na šta.
Ljudi, ne mislim da je išta gej u tome da nekome gledaš u penis za vrijeme pišanja ako se dobro poznajete.
To je otprilike odlika nivoa bliskosti na kojem zajedno idete na kafu poslije predevanja. E sad, šta mislite? Koliko treba da se dostigne taj nivo bliskosti. Sa prijateljstvima za razliku od ljubavi i ne treba požurivati po mom mišljenju.
Ja razumijem da ovo može djelovati gej gledano sa strane ali isto tako na zapadu smatraju da je ljubljenje u znak pozdrava a koje je kod nas neizostavno, krajnji stepen gejštine.
Mislim da je gledanje u polni ud (ne kao seksualni objekat, već kao neku vrstu uobličene spiritualne veze između 2 muškarca) jako važno i nipošto gej.