Победа јебена

1. ПРЕЛЕГЕНДАРАН ЛИК

ПРИЧАЈТЕ МИ ВАШЕ ДОГОДОВШТИНЕ СА ПЕГАЗОМ

2. НЕ СЕРИ ДА ТЕК САД ДРКАШ НА ОВО? ХАХАХА. ЈА САМ ИЗДРКО 100 ПУТА. НАЂИ КАД ПРЕЖИВЉАВАЈУ У ТРСТЕНИКУ ПА КАД ЗА ЦЕО ДАН ЗАРАДЕ ДОВОЉНО ДА КУПЕ МАЈОНЕЗ, ЛЕБА И ЈЕДАН ЛУК ЛОЛОЛО

3. Brate, ko klinac sam Ciklotron gledao i oduševljavao se, nego mi sad iskočilo u sugestijama na YT pa malo da osvežim pamćenje.

4. А НЕ ЗНАМ ШТА ЈЕ БОЉЕ, ЦИКЛОТРОН ИЛИ ЖВАКА... ВРХ СУ ОБОЈЕ.

5. Tu su, mrtva trka. Ne znam da li zbog ičega drugog me duša boli kad gledam koliko se B92 raspao, a bili su trve do koske.

Nego, u sećanju mi jedna epizoda, ne znam gde su to radili, kako se nekim kajakom ili koji već kurcem voze kroz neku usranu i prljavu reku/kanal ili koji je već kurac. Okači link ako znaš na šta mislim.

6. ЗНАМ ЈБТ... ИДУ НИЗ ТОПЧИДЕРКУ ПА ГЛЕДАЈУ ШПРИЦЕВЕ И ГОВНА. АЛ НЕ ЗНАМ КАКО СЕ ЗОВЕ ЕПИЗОДА. СИГУРАН САМ ДА ЈЕ ТО ЦИКЛОТРОН, А НЕ ЖВАКА

7. Sta je razlika izmedju ciklodrona i zvake? Zar ne rade to iste glave?
    Marku zvaki gledam redovno, ciklodron sam samo Ziku gledao.

8. E, to. Ciklotron je, sećam se da je bio stari žuti B92 znak i da je bilo pre pitaj kurca kolko. Od Ciklotrona dođoše do Bulevara i usranog retarda Đorđevića, jebeni peder Veran. Timofejev je bio pojam urednika, a ne sramote današnje.

EDIT:
    https://www.youtube.com/watch?v=DbiLe4wnEdA

9. де је оно кад пецају рибу тамо де се излива канализација па им неки пајдоман спрема то после да једу

10. ЦИКЛОТРОН ЈЕ БИЛА ЗАСЕБНА ЕМИСИЈА О ЧУДНИМ ЉУДИМА, СТВАРИМА ПО СРБИЈИ. И ТРАЈАЛА ЈЕ ПОЛА САТА И ЈАЧЕ. ЖВАКА ЈЕ ПОСЛЕ УБАЧЕНА У СКЛОПУ НЕКЕ ЕМИСИЈЕ И ИМАЛА ЈЕ КРАТКУ ФОРМУ. КАО СКЕЧ
    К
    Е
    Ч

11. MAДА БЛЕЈАЧ ЈЕ ПРЕЕЕПОБЕДНИК!

https://www.youtube.com/watch?v=zTUPhsJ6QAo

12. заборавио сам колико је добра емисија

13. dojajna emisija, i ciklotron i marka zvaka, zao mi je samo sto ne mogu da nadjem jednu emisiju markazvaka o kucecim govnima na ulicama kad jedan lik filozofira o njima i predlaze da se napravi jedno veliko spomen govno u tu cast

14. Мени је МЖ ништа у односу на Циклотрон, добри су Душани али се на моменте баш истроше. Мада волим када ни у чему пронађу неки бисер, имали су неку причу у Кнезу где су фазон питали старце зашто држе руку на леђима када ходају.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.