Nasumične činjenice koje ste zapamtili o Vukajlijašima

1. Ja Selenijum ne poznajem lično, jedino imamo kontakt preko Vuke i tu sam i skapirao da je, najblaže rečeno, zagrejana za Ledenog Finca :)

Šaš, kad volem te ladnokrvne i još dobar vozač i nea dalje. Al da ne bude zabune, prvo ga zgotivih ko vozača, a poslije zaključih da bih mu dala :D

2. Al da ne bude zabune, prvo ga zgotivih ko vozača, a poslije zaključih da bih mu dala :D

Okreni obrni ipak je išlo ka tome da bi mu dala lololo

3. Bušido kada mu život ode uz kurac pušta bradu, puši kurac za krek i pije Somersbi.

Tru stori.

4. Bušidov deda je spaljivo Jevreje.

5. Bušidov deda je spaljivo Jevreje.

Pradeda
    Upiše ga crvena govna na ruskom frontu. SIEG HEIL

6. Bačjee bre, postavio sam nešto za tebe, nego nisam siguran jesi li ti u pitanju ili Ninčilo.

Jesu te jedno veče izbacili iz skoro svakog kafića u koji si ušao zato što si pravio sranja?

7. Predražinjo liči na snup doga.

8. Nikad me nisu izbacili iz lokala. Pravio sranja jesam, ali me "banovali" nisu.

9. Onda je Ninka,, kad je pričao sve govori ''JA PJAN, JA PJAN!''

10. A Bosanac, jebiga, sta mo's da ocekujes...

11. Upiše ga crvena govna na ruskom frontu. SIEG HEIL

Pazi da i tebe ne stigne crvena ruka pravde :)

12. Valdemar ne gleda ribe u oči kad ga presretnu na ulici.

13. Čaku je baba jevrejka. Pu, šljam!

14. Pazi da i tebe ne stigne crvena ruka pravde :)

Neće Valdemare, ipak sam ja dete rodjeno u vreme bratstva i jedinstva.... Jes da je bilo na izdisaju, li sam tu u ime svih nas iz 80 i neke! :)

15. Nije baba, nego prababa.

16. Valdemar ne gleda ribe u oči kad ga presretnu na ulici.

Kako - presretnu? Startuju, prođu pored mene, šta?

17. Kako - presretnu? Startuju, prođu pored mene, šta?

Rekla mi jedna kad te je presrela na sajmu :)

18. Ja:

Pradeda
    Upiše ga crvena govna na ruskom frontu. SIEG HEIL

Čak

Nije baba, nego prababa.

Jbt, Čakmene, brate, moj pradeda je sto posto ubio tvoju prababu.

19. A Bosanac, jebiga, sta mo's da ocekujes...

Искључиво су нам нагласили да Херцеговце не пуштају, јер ломе. :)

20. Rekla mi jedna kad te je presrela na sajmu :)

A, znam... Laže da je nisam gledao u oči. Imala je plavu kosu, crne naočare i lepe plave oči. Reci mi kako sam mogao to da znam ako je nisam pogledao u oči? Al da sam stidljiv čovek, jesam, povučen, i tako to...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.