Elektronska muzika

1. Secate se muzike iz Terminatora, procitao sam da je onaj zvuk slican bubnjevima dobijen udaranjem nekim delom metalnog skeleta terminatora
    (npr. rukom) o mikrofon. http://www.youtube.com/watch?v=QKF-tOtK6nw&feature=related

2. bane6722 zasto bi me banovao? ako je to meni upuceno..

3. hmm,mozhda je ljubomoran,sto nije bio na prethodnim zhurkama?inache,bile su odlichne =]]]]

4. Zato što ostavljaš na svim temama tu fejs glupost;)

Hvala na pažnji!!:D

5. stavila sam samo na dve, i to koje su povezane sa samim dogadjajem, dakle na "elektronsku muziku" i na "zurke" (koju sam, podsecanja radi, sama otvorila), i nije glupost vec zurka, a tebi ako se nesto ne dopada, ne moras ulaziti u te linkove, a ne moras ni komentarisati, pogotovo sto ti komentari nisu od neke pomoci, vec su i sami spam. drago mi je da ljudi poput tebe ne odlucuju o banovima na ovom sajtu.

6. ..otvori temu:reklame..pa ostavi šta hoćeš;pojedinci su banovani zbog reklame ranije...dakle ako uopšte slušaš ELEKTRONSKU MUZIKU,a ti ostavi ovde;),i manje pametuj!
    a nauči se šta je spam!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-6221XuMGFk

7. ne, ne slusam elektronsku muziku, zato organizujem goa trance zurke. ne pametujem, samo sam iznela cinjenice. ostalom ko si ti da mi govoris sta smem a sta ne da postujem i na kojim temama? pogotovo da mi govoris da li pametujem ili ne. spam = unsolicited or undesired messages dakle nepozeljne poruke, sto tvoje i jesu. a ti nauci sta je reklama "the trading of something of economic value such as goods, services, information or money" a posto je zurka nesto sto nema "ecomoc value" i potpune je neprofitna, cak se i upad ne neaplacuje.
    uostalom ja se tebi nisam ni obratila u tim postovima, ne znam zasto si osetio potrebu da mi govoris da trebam biti banovana, i zasto imas potrebu da trolujes samnom.

8. za tobom, nemam nikakve potrebe,nedaj bože!!
    ako misliš da pametuješ idi organizuj goa-žurku,pa tamo pametuj!!!!
    a nisi bila rođena kada se slušala elektronika,a ne psihodelija!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZEPq0FvFm3g

9. Batooo!!Max Hedrum!!Kako si se samo setio!!!Sjajno! :)))

10. Seko,dave me sa goa-psihodelijom,to elektronika?BOLEST!!!

11. Ne znam ti ja šta je to,ali Maksa obožavaaam!Bila sam zaljubljena čak u njega kad sam bila klinka! :))

12. aman covece koji ti je k? ne zelim da se svadjam. pa organizovala sam je, taj link sa fejsbuka koji ti toliko smeta je link za event, ali vidim da nisi ni pogledao, vec si samo krenuo da se.es. nemoj predpostavljati koliko imam godina, jer si i tu pogresio. rodjena sam u sfrj.

13. Ha ha.....pa šta ti piše za godi i mesto,odakle si?...a goa nema veze elektronikom!!,goa je trance-psihodelija....ok,ako ti misliš da ta muzika ima "dušu" uživaj!!,ja mogu da slušam to...ali u "nekom" stanju,kao i svako!!!!

14. ELEKTRONSKA muzika je proizvod kompjutera, dakle nije instrumentalna, nisam ni rekla da nije psi, nemoj molim te o psitrensu da me ucis, o tome mi zaista ne treba nikakvo ucenje :D
    pa realno, mnogi za muziku koja nije instrumentalna govore da nema dusu, ali svaka muzika ima publiku.
    za razliku od minimala i slicnih zanrova, goa ima i dusu i telo, jer je melodicna, i nije ti potrebna nikakva droga za slusanje i razumevanje goe. dark trens i progresiv i niconat i aplifting su vec druge price.
    zrenjanin, 10. maj 1987. hoces i br licne karte? :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.