~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. Nisam ja, znam da sam osumnjičena. Časna Vukajlijaška!

Ahahaha, dobro. :D
    Onda mora da je neko od ovih "naših" iz mod tima.
    Ko je bio najpijaniji?

2. (a ne k'o oni slepci u Kragujevcu!)

Ja ovo nisam ni izvalila do sad uopšte... Skinuto.

3. Videćemo se sledeći put, još ako bude prolećni dan... :)

4. Nato, sa obzirom da si pokazala i dokazala svoje sjajne organizatorske sposobnosti i mogućnosti, ded organizuj nešto u ns. :)

Pregovori mogu da počnu. O kojoj cifri govorimo?

5. E, baš ste mehki i društveni... najviše je okvaplorodila ekipa Ombre-Niko-Gonzo-Jebač-Ninčilo, da se u Buri pregrupisao to bi već bilo hard kor prelo. A gde bi Pacov bio nego kod sisa. ;-) Kakve ustaške pesme bogara ti?!

6. Dajem kilogram domaćeg kulena, kacu kiselog kupusa i litru domaće kruškovače. Cenjkanje može da počne. :)

7. На прво следеће окупљање долазим, па макар допузао до Београда.

8. Ja ovo nisam ni izvalila do sad uopšte... Skinuto.

Ostaje samo onaj bradati pečalbar. -.-

9. Mi smo vrlo društveni, nije potrebno da objašnjavam zašto. Nego, što tebe nema na okupljanjima, a?

Ma znaš ti mene. Ja sam više u četiri oka sa tobom, nego da sam u velikom društvu. Nekako si pogodna da mi preneseš sve tračeve. ;)

10. Billy, kulen može da otpadne sa spiska, ne konzumiram, kruška takođe jer imam i svoju, a pride i šljivu, kajsiju i dunju...Aj taj kupus i nekako. Kako stojite sa duvan čvarcima?

Ma znaš ti mene. Ja sam više u četiri oka sa tobom, nego da sam u velikom društvu. Nekako si pogodna da mi preneseš sve tračeve. ;)

A kad smo to nas dve bile u 4 oka? Ne mogu bre da te namolim da se upoznamo, kao da sam grbava...

11. Nato, to zato što je muško, a i dupli. :)

12. Slabo, mislim da je ostalo možda još 600-700 grama, ako i to do sada nije pojedeno. :(

13. Nato, to zato što je muško

Ko bre muško? Vučica? Nema šanse.

14. A kad smo to nas dve bile u 4 oka? Ne mogu bre da te namolim da se upoznamo, kao da sam grbava...

Ja 'oću, ali nikako da te na'vatam, a ni da uklopimo vreme pa da dođemo zajedno moj muž i ja. :)
    Lepe su slike. :)

15. Šta ima da me navatavate, ja sam uvek za druženje. Ako sledećeg vikenda nemate nikakve obaveze, javni se na pvt i gledamo se :)

16. sve se mislim da je natnat vučica,ovakve organizacije nisu realne XD

17. Pa ne znam slepi, meni samo frizura zalizana ista, ostalo i nije, a ključno je da nije ni jednom pala, a čak je i za busom trčala na štiklama i to brže od Gonza i mene :)

18. Види се да вам је било баш лепо. Надам се да ћу следећи пут и ја некако да искомбинујем па да се довучем.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.