Зашто ми се дупло јаче припиша у тренутку кад се ухватим за кваку закључаних врата?
  • Стеван

Је л' постоји неко логично објашњење?

• Бохор

Psiha. 79% ljudi koji su se usrali u gaće, je to učinilo ispred ulaznih vrata kad već stave ključ u bravu.

• Warner von Latinsche

e a tek što se prikeenja

• Mala Vidra

79%, kažeš?
    zamisli anketu
    "kad trčite kući jer vam se sere, ako se userete, gdje se to dogodi?
    a) u putu
    b) kod vrata, kad ubacite ključ u bravu
    c) stignem do wc-a

whaa?

• Бохор

Anketa realna skroz. I moj odgovor bi bio pod b.

• Стеван

Стварно сам се понадао да ће доћи неко да објасни.

• Leco

Možda ti brava pišoaktivna...

• TucanKamen

Plus odma na naslov teme!

Al Boxer objasnio sa ovim procentom usranih hahahahhahahaha

• Leco

Ja sam se samo 3x usro' prvi put dok sam otključavao vrata, drugi put sam se iskenjao na poklopac a treći put kad sam gledao derbi... Usro sam se koliko Šćepović ne zna gde se nalazi.

• Марко 

Зато што брате кад се нађеш у близини браве полако почнеш да опушташ мишиће бешике знајући да ћеш након неколико секунди да је испразниш. Онда те затекну закључана врата и готово, бешика већ попустила, а панталоне мокре.

• Ajvarnaleba

А је л' имате ви трип да пљујете кад пишате?

• Стеван

YeahBatch

Зато што брате кад се нађеш у близини браве полако почнеш да опушташ мишиће бешике знајући да ћеш након неколико секунди да је испразниш. Онда те затекну закључана врата и готово, бешика већ попустила, а панталоне мокре.

Има логике, мада нисам планирао да пишам за пар секунди, него за минут-два (други спрат, затим остављање ранца, скидање рукавица, капе, јакне, па онда тек у веце). И још сам претпоставио да су закључана улазна врата, али сам се ухватио да проверим, да не вадим кључ за џабе. И упркос свему томе, мало ми фалило да се упишам баш у моменту кад сам се ухватио за кваку. Зашто баш у том тренутку крене навала, ако сам планирао да пишам за 10 секунди или за минут-два?

• Стеван

Вечерас мислим само о великим темама.

• Шоми 

ја углавном имам

• Vehbija Ćoralić

Smena akcija sigurno ima velik udeo. Do tog trenutka si hodao, po pretpostavci - brzo. A onda stajka, kvaka.

• Стеван

Занимљиво објашњење, више ми се свиђа него Јебачево.

• Vehbija Ćoralić

Jebačevo inkluziv, suštinski opuštaš bešiku, jer jedno je šta si isplanirao, a drugo kakve sve dodatne signale telu šalješ, odnosno u slučaju smene akcija - od tela dobijaš. Jedina stvar koja (meni) stoprocentno pomaže u izbegavanju ovakvih situacija je nepijenje kafe, a autosugestiju nemam pod kontrolom. Možda ono, ako se popneš na Kilimandžaro, leveluješ se spiritualno

• Стеван

Није ми јасно какве везе кафа има с овим? Него, могао би ти да напишеш неку дефиницију, верујем да ниси све испуцао.

• Томдрил Мерилин

Možda ono, ako se popneš na Kilimandžaro, leveluješ se spiritualno

nema šanse. naučnici su dokazali da se najviše spiritualno uzdigneš pored krošnji adenije.