Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Ма какво троловање гонзо, људи су озбиљни, само се извлаче на то да тролују.

2. Organizatori su trebali da puste himnu kad je nastalo sranje

ово је стварно генијално. свако би се замислио сигурно. удари сад на брата србина.

3. Uuuu, jeste mi svi neki zajebani tipovi, mukice ^^ :)

Naši igrači se zagrijavaju i šutaju na koš a vaši se okupili na centru i domunđavaju se, tj. slušaju Rakočevića koji svakih 10 sekundi gleda prema Ćokiju.
    Niiiiiste vi htjeli da se prekine, ne, garant urgirao Novak Đoković da se prekine, napali mu tatu Srkija u svečanoj loži.

OOOOOOOOO JEBI ĆOKIJA OOOOOOOOOOOO JEBI ĆOKIJA...

4. Ma ite u kurac svi :) Pa čitava tema i jeste otvorena za trolovanje, jedino što sam ja zaista mrtav ozbiljan napisao poslednja tri ili četiri posta, jer ste počeli bre da se krvite oko gluposti :)

5. Коме, бре, ти кажеш да сере? Шта који курац ти сереш? Ти си неки јебени хулиган па ћеш ти неком нешто да кажеш! Пичке сте били и остали. Само знате у маси да нападате. Куш, бре!

Следећи пут када будеш имао изливе бијеса да пријавиш дежурном доктору или да ми шибнеш ПВТ. Елем, сада када сам установио да си опасан децхко остављам те у миру форумског хулиганства. Буди поздрављен и немој да претјерујеш.

6. Ja samo da kažem da smo jaki kao crna zemlja i da i sutra jebemo fmp, jer oni su to tražili.

7. Najviše me razočarao Skočimiš. Ja mislio on realan lik kad ono perfektan kandidat za ispiranje mozga.

8. лол грци још гори е јесмо стока, па се чудимо што нам шиптари праве велике албаније иза леђа.
    http://sportinfo.co.rs/kosarka/bruka-u-grckoj-finale-kupa-u-senci-incidenta/

9. Риха Дисидент

Први си почео, само враћам, а ја немам намеру да се расправљам са тобом преко приватних порука. Налет беса имаш ти, а не ја.

10. Истина, имао сам. Онда сам укапирао да си прави навијач па сам се смирио.

11. Inače, Marko Simonović je sin pašenoga Dragana Đilasa? Koincidencija ili slučajnost? Pa nismo valjda toliko naivni da verujemo da Marko nije umešao svoje prste u to! I to taman kad je Partizan dobijao meč!

12. Риха Дисидент
    Истина, имао сам. Онда сам укапирао да си прави навијач па сам се смирио.

Свака ти част, кад си поред гомиле порука баш уочио моје. Част ми је што сам читан и праћен на овом сајту.

Бенисијо
    Evo sad čitam na sajtu, Partizan kažnjen sa četiri tekme bez publike i 40 000 evra. Zvezda kažnjena sa 5 000. Pa vi vidite...
    Organizator najgore prošao.

ТРОЛ! ТРОЛ! ТРОЛ!

13. Бенисијо
    Inače, Marko Simonović je sin pašenoga Dragana Đilasa? Koincidencija ili
    slučajnost? Pa nismo valjda toliko naivni da verujemo da Marko nije umešao svoje
    prste u to! I to taman kad je Partizan dobijao meč!

Hahahahaha KOBJASN JEBENI!

14. Jao Skočko, ko te nauči da menjaš tekst u linku do vesti?! :D

15. JA SAM STARI 'AKER! :D

16. A da, zaboravih...

JESU LI VAM TO ĐIKI I ĆOKI PISALI SAOPŠTENJE, MAMU VAM ONU MILICAJSKU?

17. Sad se vratih, očekivao više.

18. "Ne znam još uvek hoće li se igrati nova
    utakmica ali moje mišljenje je da je najbolje
    da se igra nova utakmica" istakao je
    Tomašević.

Evo da obradujem glodare.

19. Vala kad vidim šta se dešava poželim da postanem pajkan, pa lepo sa šlemom i pendrekom da lomim rebarca ne iživljenim majmunčićima lololo