Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Nije to Džajić džaba tukao.

2. Да ли је и звезда курва ил' сте само ви, поставља се питање а то већ знају сви, не жалите ваша грла нити језике, баш је добро кад нам пушите !

3. http://www.dodaj.rs/f/U/eU/2fBFC9yF/images.jpg
    Čovke, tebra, ajd me uhvati za sisu....

http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2009/11/31/85203/6203-NOVAK-DJUROVIC.jpg
    Vidiš Čovke, nisam ti do sada rekao, al ja volim, kad me jebu da me i za sisu drže...

Anarchyst, znaš koliko me interesuje šta ti misliš...okrećete ćurak kako vama odgovara...
    JA ZNAM ŠTA SAM VIDO! (Znam šta mi je rekao, i toliko o tome)

4. Nije to Džajić džaba tukao.

Amin!

5. Ne vidimo kako interni dogovor, diskreditovanog gradonačelnika i predsednika KSS „gospodina“ Đilasa i „sportskog“ radnika iz predgrađa koji se sumnjiči za najgora krivična dela, između ostalog i za tuču sa članovima uprave FK Zvezda, „gospodina“ Čovića, može da bude dobar za srpsku košarku.

Nisam znao da Glodari brinu i za to da li je Đilas diskreditovan kao gradonačelnik ili ne. Valjda bi njima trebalo da bude bitan samo kao predsednik Saveza. A tek što brinu što se Ćoki potukao sa Džajom, neverovatno koliko se ljudi brinu za Zvezdu.

6. O GAZI LIMENKE, GAZI LIMENKE, GAZI LIMENKE...
    O JEBI FMP, JEBI FMP, JEBI JEBI FMP....

7. Hiljadeeee prekidaaaaaa, i nijedan vama nece pomoci
    hteli ste levicu, a jebacemo vas do ponociiiiiiiii

8. TOVARIĆEMO PARTIZANOAAAAAA

9. DOLE KOMUNJARE!!!

10. Nije mi ni jasno kako navijači poderanog čmara dođu uopšte nekome da prete.

Vi nemate rč, to je šaht bre.

11. Ako covic nesto izjavi pred kamerama,a to ne ide u prilog navijacima njegovog tima
    a posle kaze poptuno suprotnu stvar, da li se ova prva i dalje desila, ili se vodi kao da nikad nije postojala?

12. ĆOKI PEDERU NAPUŠI SE SEVERUUUUU, DULE PIZDO JUG SI IZDOOOOO

13. DŽONI KURAJBER FEJKER!!!!
    IZDAO SI MEGU!!!

14. LIMENKEEEEEEEEEEEEEE , DA LI NAS CUJEETEEEEEEEEEE?
    VI STE PICKE NAJVECEEEEEEEEEEEEEEE
    KAD NE VODITE ODMAH BEZIIIIITEEEEEEEEEEEE

15. GAZIMUDO, IGRO SI NA ZVEZDU, A DOŠO TI PREKID!!!!
    IZDAO SI KLADIONICU!!!

16. HALA FABRIKE MOTORNIH VOZILA DAL' JE PUNA IL' SMO SAMO MI
    TEBE ĆEMO ŽELEZNIČE UVEK BODRITI
    PEVAMO TI PESME ĆOKI DAJ NAM KUP NA DAR
    NE MOŽEMO VIŠE GROBARI NAM ŠIRE ČMAR
    NANANANANANANANA!!!!

17. Сав примитивизам ове јадне државе у покушају долази до изражаја на спортским манифестацијама које, бар би требало да је тако, су ту забаве ради.
    И после ме питају ''што не идеш на текме?''. Нека хвала, не осећам се најпријатније окружен са пар хиљада слободних примата, навикао сам да су затворени у кавезу и да им бацам крекере.

18. Jebote, ja sam mislio da je Partizan superiorniji od Zvezde po broju titula u košarci. Kad ono svega nekoliko više. I to nakon decenije osvajanja titula.

19. Na sljaci se ne racunaju dabe

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.