Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Inače zamolio bih modove da promene ime ove teme na Partizan - zvezda derbi (iako je ovo FMP), a ja ću izmeniti prvi post, pa da otvaramo dan pred neku tekmu i zatvarmo u ponoć na dan završetku iste, ako je moguće.

2. JOŠ SEDAM MINUTA PA POČINJE PROGRAM OSAMNES PLUS!

3. I sada ovo gore što je Devetar napisao....da li je moguće? Je l' bre vi verujete u to stvarno? I ovo sve što pišete? Zar ste toliko od bola skrenuli? Zar smo vas toliko poremetili?

Ja stvarno mislim da ložiš ljude Kurajber. Pre svega, isto to mogu ja da kažem tebi...Kako uopšte možeš da vrtiš stalno istu priču?!
    Ti pričaš non stop (kao da ti je oca ubio) o Nebojši Čoviću, FMP-u, limenkama, i o nepostojećem klubu...? Pa jel moguće to? Može da se priča o nepostojećem klubu jedan dan, dva, nedelju...ali pričati već dve godine o nepostojećem klubu je nemoguće...ako i ne postoji klub zvanično, postoji u grobarskim ustima koja svaki dan samo o njemu pričaju...
    Nebojša Čović, koliko god bila diskutabilna njegova istorija (i u vezi KiM) i sve, je čovek koji je povukao crtu i krenuo na bolje u KK CZV, a nadam se i u FK CZV. Ako ni zbog čega drugog poštuj ga kao čoveka, starijeg od tebe, ili bar kao obrazovanog čoveka. Naročito njegovu ženu, koju grobari najviše spominjete, treba da ostavite na miru.
    Ja sad odoh da gledam utakmicu, a tebi Kurajber preporučujem isto, ali da pre svega iskuliraš, i da se opustiš, treba da voliš Paću ako ga već voliš, ali da se maneš više Zvezde. Mislim da si kul lik, zaista duhovit, ali u nekim situacijama stvarno preteruješ. Nešto poput Jebača, koji isto neretko popizdi ma KK CZV temi. Ako sam te nekim postom uvredio, ja ti se izvinjavam, mislim da se neće naša mišljenja poklopiti nikad, pre svega jer imaš odbojnost prema svemu što kaže jedan navijač CZV, iliti Delija.
    Pozdrav i za Duku nisam primećivao do sad da se pojavljivao na temi!

4. Inače zamolio bih modove da promene ime ove teme na Partizan - zvezda derbi

A ZAŠTO ZVEZDA MALIM SLOVOM ĐOOUUUNIII? ZATO ŠTO IMATE KORNFLEKSEEEEE

AKO MODERATORI STAVE MALO SLOVO JA SE PRIDRUŽUJEM GONZOU U PRSKANJU PO FACI ČAK I DA NIJE NJEGOVA KRIVICA IMA DA ISPAŠTA

5. BANANE ZA PRSKANJE PO FACI JER TO NIE UREDU!

6. Ceo post si napisao Dionisio i opet sve pada u vodu kada napišeš KK CZV ili kako god.

Vi navijate za FMP.

7. JER TO NIE UREDU!

Svi koji bi da prskaju moraju da stanu u red! JESTE ČULI! Sam CKM rekao...

Ceo post si napisao Dionisio i opet sve pada u vodu kada napišeš KK CZV ili kako god.

Vi navijate za FMP.

Znači da si pročitao post. Ja ti se na tome zahvaljujem, i sve najbolje Kurajber, zaista...a vidim da neke barijere ni ne želiš da izbegneš. Ako ništa nadam se da ćemo bar za 3 god. pričati ko ljudi, kad sva ova ujidurma prođe oko "nepostojećeg" kluba.

8. POČINJE ANALNA PENETRACIJA LIMENKI ODO POZDRAV I VIDIMO SE PO ZAVRŠETKU SILOVANJA...

9. GDE LETIŠ SKOTE LOLO
    I jedni i drugi nastavili gde su stali sa očajnim napadom juče biće zanimljiva zadnja četvrtina

10. Jesi video što im svirao faul-koš lololo

11. KO RA CI
    ostetise nas za 3 poena

12. Nisam gledao najbolje, ali meščini da su koraci Nelsona bili

ALI NEMA VEZE, NEREŠENO JE, IMAMO VAS U LIMENCI

13. ТОВАРИ НЕЛСОНЕ, САМО СИПАЈ!
    ШТА ЈЕ СИСИЦЕ, ВОДА У УШИМА ОД НАВИЈАЊА СА ТРИБИНА, А?

14. А ШТА, ЈОШ МАЛО СМО НА +15.

15. Smejurija.
    Faul za nas ne svira, a onda odmah korake pravi onaj čamuga i ne svira mu već drugi put.
    To je bio taj plan.

Mali FMP je na taj način odlučio da uzme kup.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.