Пољопривреда и сточарство
  • DBSK 97

Шта да радимо кад је млеко затровано?
    Предлоге, савете за ово и слична питања постављајте...
    Ако има већ слична тема, дајте линк.

• Billy Sharp

Treba gajiti koze u špajzu.

• krupovrbaski zmaj

pij mlijeko direktno sa kravinog vimeta.
    ali pojaviće se one krave koje su pasle aflatoksin tako da će i to da padne u vodu.

• DBSK 97

да, змаје. а шта ако градска деца помешају краву и бика, а? хњо..

• krupovrbaski zmaj

proteini su proteini, nema veze hehe

• DBSK 97

eee, tako su mislili i da je kukuruz kukuruz, pa vidi šta napraviše...

• Skočimiš

Zatrovano mlijeko ćemo prosuti u RIJEKE! DA ZATRUJEMO I VODU AUPIČKUMATERINU!

• krupovrbaski zmaj

kakva crna poljoprivreda i stočarstvo kod nas, uslovi su takvi da se to ne isplati zbog mnogih faktora. sve, svašta i svako te opstruiše ako želiš postati profitabilan poljoprivrednik.

• kizo

A VOĆARSTVO?

• krupovrbaski zmaj

i voćarstvo je sjebano, osim uzgoja južnopacifičkog ananasa ništa se ne isplati.

• Glavni

Moraš da uložiš velike pare kako bi osavremenio proizvodnju i onda neki međed ne ispali protivgradne rakete i moš da jebeš one krmače u oboru.

• retlav

Zatrovano mlijeko ćemo prosuti u RIJEKE! DA ZATRUJEMO I VODU AUPIČKUMATERINU!

Možda pocrkaju ovi crvi što su se pojavili u ribama.

• retlav

@ glavni

Узми у обзир то да се противградне ракете у појединим воћарским крајевима испаљују искључиво уз дозволу са сурчинског аеродрома. Ако те дозволе нема- ко те јебе што ниси поставио противградну мрежу.

• Glavni

kasam reko međed mogo si skontati otklen sam ja..ko jebe avione što ne stavljaju pancir za protivgradnu zaštitu

• retlav

Кацам написо "противградну мрежу" то треба схватити као алтернативу противградним ракетама без обзира оклен си.

• Glavni

mi u bosni nema o gradova, samo sela

• Срета-Штета

Једите сира!

• krupovrbaski zmaj

koja sela, samo planine, bez šume na njima, samo kamen i golet.

• Триша

Чек паметна тема о пољопривреди и стоци зовеш по неком актуелном дешавању, ајте мало проширите тему.
    Нпр. кај се дешава генерално са пољопривредом и сточарством, јел' се одржава некако или све пропада?

• Flow

Treba se ugledati na DJ Šoneta i početi posao sa malinama.