Srbija-Kroasani (BATICA MIRKOVIĆ REVISITED)

1. мислим да бих могао да јебем модрића за 300 евра али уз претходни розгин ручни стимуланс, како друкше аџаџа. у ствари за џ бих ако би се розгица малчице дуже поиграла бар ручцама

2. JEBI USTAŠOAAAAAA

3. jebaćemo srnu

свака сличност са стварним ликовима и догађајима је намерна.

4. Svaka slicnost sa vukaljijaskim nikovima je namerna, takodje.

5. на то сам и мислио, вукајлија јесте стварност.

6. САД БЕЗ ШАЛЕ, РЕАЛНА СИТУАЦИЈА..ДА ВАМ НЕКО ПУНИДИ ДА ЈЕБЕТЕ МОДРИЋА..ЗА КОЛИКО ЕВРА БИ СТЕ ГА ЈЕБАЛИ. АЛИ ОЗБИЉНО?

7. Јел има неко неки добар линк за преносом?

8. МИ ИМАМО СВЕТОГ САВУ А ВИ СВЕТОГ ДУЈУ
    СВЕТИ САВА СВЕТОГ ДУЈУ ЈЕБАО У БУЉУУУУУУУУУ

9. САД БЕЗ ШАЛЕ, РЕАЛНА СИТУАЦИЈА..ДА ВАМ НЕКО ПУНИДИ ДА ЈЕБЕТЕ МОДРИЋА..ЗА КОЛИКО ЕВРА БИ СТЕ ГА ЈЕБАЛИ. АЛИ ОЗБИЉНО?

470

10. Лепри, то са кондомом или без?

11. Jebem ti sunce u picku, e! Stojko se razvede szenom a igra veceras! P.A.T.R.I.O.T!

12. ИМАМ ТРЕМУ, ЈЕБАЋЕМО ТУЂМАНА У КОСТИ ИСТРУЛЕЛЕ

13. Чекај бре, мени није јасно одакле ентузијазам...мени је овај убоги Михајловић убио вољу за гледањем те "репрезентације". Иако презирем Хрвате некако ми свеједно.

14. KAKO ODAKLE, PA IGRAMO PROTIV KOMŠIJA BRE!

15. Шеветар Хомсулић

МИ ИМАМО СВЕТОГ САВУ А ВИ СВЕТОГ ДУЈУ
    СВЕТИ САВА СВЕТОГ ДУЈУ ЈЕБАО У БУЉУУУУУУУУУ

Јеботе, сваки пут се исмејем овоме.

OVO JE BIO STRATEG

ХАХАХАХАХАХ, АЛ СЕ ЗАПЕТЉО

Петко цар, да има овакву екипу какву имамо данас, одвео би нас до четвртфинала.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.