Превоз замрзнуте хране на релацији Ниш - Нови Сад
  • murbi

Да ли знате неког ко је запослен у фирми која врши транспорт замрзнуте хране, сладоледа и сл, на релацији Ниш - Нови Сад?

• Bruce

Spremaš pljačku turskih karavana?

• Billy Sharp

Ima li u Nišu uopšte industrija smrznute hrane?

• krupovrbaski zmaj

ovo je bilo prije za raznorazno pitanje nego novu temu :)

• S

Ima li u Nišu uopšte industrija smrznute hrane?

Pa šta misliš gde odlaze tela iz Žute kuće, kada se preuzmu organi? Razvijena je to industrija.

• murbi

Пошто сам профи кучкар, бавим се производњом природне хране за псе која изгледа овако:

http://img690.imageshack.us/img690/2029/fotografija0066w.jpg

У НС би неки људи хтели пробати па уколико имате неког ко ради на овој релацији, да му у одређеном континуитету дам пар кутија и омогућим му брзу, додатну и успутну зараду?

• Billy Sharp

Pa šta misliš gde odlaze tela iz Žute kuće

U Drač?

• Zhajk

U sunce ti , pa ovo dobro

• Thilmo

А имаш ли ти званичну фирму, и да ли та храна има декларацију..или радиш на црно?

• Leprikon

па пошаљи преко ниш експреса, нису вам аутобуси за курац, али возе редовно за будисаву

• Радјард Куплунг

Ja navikao da autori reklamiraju svoje definicije. Prvi put vidim da neko traži plus na prirodnu hranu za kerove iz domaće radinosti.

• Nash Bridges

A možeš ti da pošalješ par porcija da mi to probamo tj. da proba moj pas? Ovako mu se sviđa na prvi pogled

• krupovrbaski zmaj

to bih i ja jeo lolo

• murbi

Тхилмо за сада немам фирму већ правим храну за свог пса и пријатеље одгајиваче.

Леприкон Ниш Експрес је најгора варијанта пост експреса, зато што наплаћују 1000дин по граму послате робе ☺ , а и овде се ради о замрзнутој роби.

• Bruce

kakva suptilna dvostruka reklama, plus antireklama, dve reči iskorišćene do maksimuma :)

• Thilmo

Пази онда, ни једна фирма која превози замрзнуту или било какву храну ти неће примити то.

Да би он то ставио у камион са осталом робом, мора имати фактуру фирме и декларацију, не дао Бог да га нахвата инспекција, казне за фирме су милионске.

• musssashe

pazi, mogu ja al to kosta o,30 evra po predjenom kilometru tamo i nazad.
    Pa ti sracunaj i vidi da li se isplati.

• Skočimiš

A kako kerovi jedu zamrznutu hranu? Baš smiju to da rade?

• musssashe

i koja kolicina??
    moze do 400 kg

• Радјард Куплунг

Pa prodaje murbi i mikrotalasne za kerove.