Rekreativno igranje odbojke
  • Spavallica

Voli li neko od vas da igra odbojku i ima li zainteresovanih da igramo na Adi?
    Moje drustvo je operisano od sporta, nijedna drugarica nista nije trenirala, bas nemam sa kim da igram.

• A

Igraće Ninka, stalno gleda posle fudbala na te terene.

• Johnny Kurajber

Da, definitivno očekujem Ninku da zaigra odbojku.

• Марко 

ОК Партизан игра рекреативно одбојку хехе.

• лош тенор

BA CI SI SU DA SE IGRAMO

DA SE IGRAMO

DA SE IGRAMO

• Spavallica

sto morate da smarate ovako na svakoj temi, ozbiljno pitam

• лош тенор

није до тебе, до нас је. ти си супер дјевојка и лијепо се љубиш и носиш ташну на тако префињен начин али ми имамо неке проблеме. Разиђимо се ко људи да ти не би испаштала због тога нејкед касније.

• sijalica

Ja volim da igram odbojku, a naročito odbojkašice...

• enemyofthefreeworld

Сврати Спавалице кад је ВОС сигурно ће неко хтети да игра. Увек има неко ко се лади или ко уопште не воли фудбал. х)

• Johnny Kurajber

Da bre. Siguran sam da će VOS podržati i ovaj sport. Postajemo sportsko društvo lagano.

• Давид

ако се скупимо некад ја бих игро, иначе играм. ал ако ћемо песак онда тек на лето. мада има и бетонских на ади.

• gonzo

Što da ne, odbojka je ok sport. Igrao sam i na betonu i na pesku, a i u sali. Kapiram da bi moglo da se organizuje i to čak u varijanti da se fucbaleri, košarkaši i odbojkaši okupe istog dana i da se piči ko šta voli.

• Давид

а и бољи је бетонски ту се бар игра стварно ово песак није то то, више зајебанција.

• gonzo

Jebaga ti Davide ne jurimo transfer u italijansku ili tursku ligu, može i zajebancija na pesku :)

• Spavallica

Kapiram da bi moglo da se organizuje i to čak u varijanti da se fucbaleri, košarkaši i odbojkaši okupe istog dana i da se piči ko šta voli.

ovo bi stvrano bilo lepo
    pa moze i na betonu, lakse je nego na pesku :D
    ok, kad vi igrate fudbal?

• Давид

пази песак не може брате гонзо док није баш оно лето да после улетиш у језеро или под туш, а бетон може ал не знам дал нам треба наша мрежа итд. а фудбал играмо суботом или у 2, 3, 4 како кад.

• Vučica21

Spavalice, vidiš kaki su muškarci, čim im pomene neko odbojku odma im um postane perverzan
    Trebala si odma' da napišeš MUŠKI STOP :)

• A

Vučice, bez muških teško da će igrati odbojku, koliko ja vidim.

• Spavallica

Neka ih, ne smetaju meni muski :D
    E ako dodjem i ako niko ne bude hteo da igra ima da vas bijem redom.

• Sanitarni čvor

ne kenjaj bre.nego,ja volim da igram odbojku sa zenama.uvek greskom posaljem visu loptu.ne znam koji mi je kurac.stvarno sam svinja.juce sam koleginicu na faksu cikao da spoji 2 lakta.rekao sam joj da to zene ne mogu.
    gorecu u paklu.