Почиње нова сезона на сербианхекзболерз, за сад 2в2 и 3в3 лиге. Ако оћете нађите вођу и направите тимчић, треба сви да се региструјете на СХ и да се пријавите у одговарајућем топику, прочитате правила и то је то. Ако се и пријавите ставите неко друго име, немојте вукајлија, јер се то односи на наш старији тим.
Колко траје сезона? Ја бих играо, нисам неки мајстор ал нисам ни лош, али било би глупо да не стигнем на меч због школе или тако нечега ако је целе године.
Aл пазите, лига траје око 3 месеца, мање више. И играју се два меча недељно у лиги и 1 меч у купу, значи 3 меча недељно, а када ћете играти зависи од договора, договарате термин са противничком екипом. Вероватно ћете играти другу лигу.
Почиње нова сезона на сербианхекзболерз, за сад 2в2 и 3в3 лиге. Ако оћете нађите вођу и направите тимчић, треба сви да се региструјете на СХ и да се пријавите у одговарајућем топику, прочитате правила и то је то. Ако се и пријавите ставите неко друго име, немојте вукајлија, јер се то односи на наш старији тим.
link?
http://www.haxball.iz.rs
Napravi profil pa ćemo napraviti neki tim.
Treba nam neki dobar golman.
Ja nisam dobar toliko ali bih branio.
Odlično već nas je trojica.
Колко траје сезона? Ја бих играо, нисам неки мајстор ал нисам ни лош, али било би глупо да не стигнем на меч због школе или тако нечега ако је целе године.
Ma ok je to, igra se mislim oko 18h, a i ako ne dođeš nekad nije problem. Samo da mi oformimo tim.
Mogo bi duđem ponekad ako vam fali igrač koliko vidim tamo piše 7 maksimalno
jel igra dzanki već za neki tim tamo
Е безвезе, значи онда нећу долазити никад кад будем био преподневна смена. Бедак. Узмите некога ко ће играти боље.
ne igram ni za koga dushane...aj da se skupimo prvo pa cemo videti
dokle imamo fore da napraimo tim?
28.8
uu imamo fore
E, pa moramo da se uigramo do tada.
Kad ste uveče slobodni, u koje doba najčešće? Da se sastajemo i haksamo u isto vreme svako veče pa ko kada može.
Ja bih oko 22h.
Pa tako 21-22h
Aл пазите, лига траје око 3 месеца, мање више. И играју се два меча недељно у лиги и 1 меч у купу, значи 3 меча недељно, а када ћете играти зависи од договора, договарате термин са противничком екипом. Вероватно ћете играти другу лигу.
Ja bih igrao, jes da sam često strašna kiksara, ali mogao bih da se oprobam...
Znači pravite profile svi tamo i da se prijavimo.