HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. ZDRAVO JA SAM PIPAK I JA SAM ALKOHOLIČAR

Oni jako zhustro igraju i napucavaju, a ja igram jako sporo i pojedem im zhiwce i tako na taktiku odnesem pobedu.

Pravi heksboler mora igrati haksno, a ovo je pravi primer haksnog igranja! Mudro, s vjerom u Boga i Lamarom u srcu!

PIPAK
    I
    P
    A
    K

2. Najachi haks nik PIPAK LOOOL

3. Zhao mi je shto ova igra nije postojala kada sam ja imao godina kao sada dzankee. Mislim da bih narastao da nesluchenih visina. Ovako sam malo sporiji i tromiji ali zato igram pametno. Nemastim lakat i da vidish. To je haksno

4. Ja stavljam salvet ispod lakta za totalni ugodjaj

5. ја и даље играм са укрштеним рукама, лева на стрелицама десна на иксу.

Н О О Б
    О
    О
    Б

мада су касније убацили кретање на њасд, ал' то ми је тек непознаница сад, не могу никако, пробао сам и кретање ми је као једном бившем играчу партизана, а презиме му почиње на
    Ш Ћ Е П О В И
    Ћ
    Е
    П
    О
    В
    И

ако не успете да закључите о коме се ради - рећи ћу вечерас.

6. Debili su se masovno primili na neku novu igru agrar.
    Valjda beru rotkvicu shta li vech, a zeleni kruzhich im je salata.

Mee vecheras przhimo nash turnir zajebi noobare

7. да ли да да ли да да да да ли да да ли да да да одиграмо партију хакса?

начуо сам да и певачица ове песме игра хакс редовно, али каже да не може у наше собе јер их ми увек кријемо као змија ноге.

8. Dushane ne okolishaj pravi sobu

9. бојим се да га нема већ пола сата, можда му се нешто десило.

мајко мила шта онда, ако нам и овај собар оде, препуштени смо на милост и немилост неког нестручног собара...

10. УБАЧИ ЛАМАРА!

ЛАМАРЕ, ГЕНИЈЕ, ПА ТИ СИ БОГ!

11. Presmesno, kao u onom filmu tri karte za holuvud ona slova, pa vi ste carevi humora xD

12. Tibor Váci
    CARO VRATI SE

Izvini Teebore, jebiga. Morao sam sinoch da vas napustim.
    Imao sam odredjena posla u rl.
    Prvo sam vecherao a onda spavao.

13. Inache juche smo teebor i ja zaigrali po prvi put zajedno.
    Prvu tekmu smo izgubili, ali to je bio period konsolidacije. U naredna dva mecha zabelezhene su fantastichne pobede, igralo se haksno.

dnevnik jednog haksera...

14. Jebote chitam po forumu neaverujem, pljuju po haksu kazhu da je igra za daunowce.
    E skontaj, na sajtu si tri godine nikad nisi igrao haks.

Idi pucaj se...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.