хостуј, душане
eo čim jedem
http://www.haxball.com/?roomid=~296edb06f433a3657e07a884ef1491e2f2c561bfc43dbb239001c898e6f258983
upadajte pederi pičkavi
Na poslu sam jbg
Pozdrav dushane lool. Pitanje za tebe.
Da li ostajesh samo na haks listi ili da te ukljuchimo i na STRIC MOD TEAM listu. Pricho sam sa lamaromm kazhe da je njemu to ok varijanta. Rekao je da si nazavisan i da imash moch odluchivanja.
Javi
Chekam odgovor. Bichu tu negde na sajtu. Pozz
haha jel moguce da se lamarr tolko smorio da vishe ne dolazi na sajt loool
da jebote nema lamarra. A imam filing kao da je non stop tu
dolazi sa duplog sigurno
dushane hostuj
nemogu danas jbg odo za 5 minuta
ma pushi kurac nije bio takav dogovor ispadash iz stric mod teama
prokletstvo
slepac
dobro je rekao lammar
L
O
imam neki osecaj da mi vraca za ono sinoc, pa nisam mogao jebem mu, radio sam choveche
bedara che da pratee iz offa da bi neki tamo debil istreepovao da dushan ima zhivot
ma jok nego imam neki kolokvijum sutra a po slobodnoj proceni i ovako ću morati da tri da učim jedino da vam otvorim i dam admina
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
хостуј, душане
eo čim jedem
http://www.haxball.com/?roomid=~296edb06f433a3657e07a884ef1491e2f2c561bfc43dbb239001c898e6f258983
upadajte pederi pičkavi
Na poslu sam jbg
Pozdrav dushane lool. Pitanje za tebe.
Da li ostajesh samo na haks listi ili da te ukljuchimo i na STRIC MOD TEAM listu. Pricho sam sa lamaromm kazhe da je njemu to ok varijanta. Rekao je da si nazavisan i da imash moch odluchivanja.
Javi
Chekam odgovor. Bichu tu negde na sajtu. Pozz
haha jel moguce da se lamarr tolko smorio da vishe ne dolazi na sajt loool
da jebote nema lamarra. A imam filing kao da je non stop tu
dolazi sa duplog sigurno
dushane hostuj
nemogu danas jbg odo za 5 minuta
ma pushi kurac nije bio takav dogovor ispadash iz stric mod teama
prokletstvo
slepac
dobro je rekao lammar
L
O
L
imam neki osecaj da mi vraca za ono sinoc, pa nisam mogao jebem mu, radio sam choveche
bedara che da pratee iz offa da bi neki tamo debil istreepovao da dushan ima zhivot
ma jok nego imam neki kolokvijum sutra a po slobodnoj proceni i ovako ću morati da tri da učim jedino da vam otvorim i dam admina