HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Ај да пробамо још једном. Да ли сте да направимо 2в2 лигицу где ће свако са сваким да игра 2 пута? Бодовање као у фудбалу, само нађите пара и ђускајте. Можемо да почнемо ако скупимо бар 5 екипа, а верујем да мођемо, само се огласите.

2. ponude ya tim primam u inboh

3. lepo ali tesko ostvarivo. sta bi to znacilo, da mi bogatuni sa ekstra protokom internet signala bi morali da robujemo nemogucnosti uspostavljanja kvalitetne konekcije vas sirotinje? onda bi nosioci svake ekipe trebalo da budu stabilni sobari tipa JA, furkan, tuljani fleghipusis i kole. takodje prevelika je sujeta u igraca haksbala. svi mi mislimo da smo najbolji i niko se ne usudjuje da upita drugog za partnerstvo. lakse je nagovoriti pande da se pare. puno je problema koje treba resiti pre nego sto se udje u ozbiljnu pricu o kvalitetnoj ligi sastavljenu od haksbal krema ovog sajta.

4. TIBORE HAJDE DA BUDMEO U TIMU

BUDEMO*

5. Ko da je teško hostovati za druge ekipe da igraju, a problem ega može da se reši i random dodeljivanjem saigrača onima koji ga sami ne nadju.
    http://rachelschultz.com/wp-content/uploads/2013/08/Crispy-Smashed-Potatoes.jpg
    KRUMPIR PREGAŽEN

6. kapun prvo moras na probu jer ja imam velike ciljeve za jedno od prva dva mesta.
    STOP ROBSTVU SLABOKONETICHARA kupite si sebi svoj teren jednom bagro

7. HAJDE DA SE TESTIRAMO DA TE POBEDIM 1 NA 1 PA DA JA ODLUCUJEM

8. Ево ко све мање више ђуска: путин, стеван, раја, ацакг, ламар, душан, теебор, бојан, жајк, коле, ја. 5 екипа сигурно, могу се позвати и неки који су играли лиге и купове пре.

9. prijava xd
    tibor hoćeš digraš sa mnom ja se baš dosta razumem u haksbol?

10. mozhe pisha nemoj plaky ;(

11. Ocemo ligu ili turnir

12. лигу, више се игра а то је циљ.

значи:
    тим1: Тибор, Путин
    Обилић: Рабин, Лаки

13. zodiac: ja i neko ko nije noob

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.